31. července 2014 • 06:00

VIDEO: Paráda SUPERhvězdy NFL. Míčem sestřelil letící frisbee

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Olomouc - Sparta: Krejčího hlavička jako kulka za Stoppenova záda, 0:2!
Hradec Králové - Slavia: Zmrzlý předběhl Harazima a zvyšuje na 2:0 pro sešívané
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jednou už vyhrál Super Bowl, zvolili ho i jeho nejužitečnějším hráčem. Drew Brees, dlouhodobě patřící k nejlépe hodnoceným i placeným quarterbackům NFL, má zlaté ruce. Pravačku hlavně. Naposledy své umění ukázal na přípravném kempu New Orleans.



Do startu nové sezony NFL zbývá 35 dní, 4. září se úřadující šampioni ze Seattlu utkají na domácí půdě s vyzyvateli z Green Bay Packers. A pak se roztočí pětiměsíční kolotoč touchdownů, drsných srážek a dlouhých běhů, který vyvrcholí zkraje ledna v arizonské poušti, kde liga vzdá hold novým králům - vítězům 49. Super Bowlu.

Červenec je ale pro americký fotbal ještě synonymem přípravných kempů. Kluby testují posily z draftu, zbavují se nechtěných a hvězdám nabízí nové kontrakty. Pro hráče bez smlouvy je to hodně krušný měsíc, jinou alternativu než NFL zámoří nenabízí.

Hvězdný quarterback New Orleans Drew Brees ale přestupovou vřavu řešit nemusí. U Saints je od roku 2006, klub si jeho služeb cení na pohádkových 400 milionů korun ročně (Brees je pátým nejlépe placeným hráčem NFL), v roce 2009 s nimi vyhrál ligu a loni bezpečně provedl svůj tým do play off, kde nestačil až na rozjeté Seahawks ze Seattlu, pozdější šampiony.

V hodnocení quarterbecků navíc obsadil výborné čtvrté místo. Úspěšná sezona, kterou bude těžké zopakovat, shodují se v zámoří. Pokud si ale Breece udrží formu z přípravy, v play off New Orleans chybět nebudou.

Že má hvězdný hráč opravdu šikovné ruce, dokládá i video níže. Brees přesnou ranou trefí šišatým míčem vyhozené frisbee, hned na první pokus.

VIDEO: Podívejte se na Breesův skvělý zásah do letícího frisbee

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud