17. září 2015 • 16:26

CNC se vrátilo k tradici pořádání beachvolejbalového turnaje

Autor: elm
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Beach cup CNC jednoznačně ovládl tým agentury Aegis. Divoká karta poháru hladce prošla celým turnajem až do finále, kde 2:0 porazila nasazenou jedničku turnaje, tým CNC A.



V pátek 11. 9. 2015 odpoledne ještě naposledy ožily Žluté lázně před nadcházejícím podzimem letní náladou. Největší vydavatelství v ČR Czech News Center (dále CNC) uspořádalo pro své partnery a klienty beachvolejbalový turnaj, kterým oslavilo jejich vzájemnou spolupráci a zároveň ve sportovní náladě zakončilo léto. Tuto událost si nenechal ujít téměř nikdo z pozvaných. Hojnou účast dokládá 16 týmů sportovních nadšenců a milovníků plážového volejbalu.

Celým turnajem prostupovala přátelská atmosféra, hráči si přišli Žluté lázně především užít a pobavit se. Výborná nálada panovala i na tribunách. Ti, kteří nemohli hrát, alespoň hlasitě podporovali své týmy a fanděním posouvali hráče k lepším výkonům. V neposlední řadě pak ke skvělé atmosféře přispěl výborný moderátor Jiří Rajman, který celou akcí provázel.

Beach Cup CNC 2015 Beach Cup CNC 2015Foto CNC

Hvězdný turnaj byl plný neuvěřitelných sportovních zákroků, dlouhých výměn, obětavosti v poli a emocí. Ovšem do finále mohou postoupit jen týmy dva. Nakonec se o vítězství utkali v nelítostném souboji týmy CNC A s týmem mediální agentury Aegis. Zápas byl velmi vyrovnaný, ale na týmu CNC A se daleko dříve podepsala únava po několikahodinovém hraní v základních skupinách. Po 75 minutách hrací doby tým CNC A neudržel tempo a neunesl tlak silnějšího Aegisu. Nasazená jednička podlehla 2:0 na sety. Na třetím místě skončil zaslouženě tým Adexpresu.

Sportovní odpoledne se i s příjemnou atmosférou přesunulo z beachvolejbalových kurtů do nedaleké Tančírny. Zde fanoušci i hráči zakončili turnaj příjemnou oslavou.

Články odjinud


Články odjinud