25. února 2017 • 10:19

Zlomená žebra i tuhé boje o titul. Heroes Gate nabídl napínavé bitvy

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Páteční večer na Podvinném mlýně nabídl spoustu tuhých bojů. V rámci galavečera Heroes Gate se bojovníci utkali o dva profesionální tituly organizace WAKO. První titulový zápas ovládl Daniel Škvor, ve druhém zvítězil Michael Krčmář, oba zápasy proběhly v rámci pravidel K-1.



V pořadí osmnáctý prestižní galavečer Heroes Gate nabídl tradičně souboje špičky českých bojovníků. Diváci mohli vidět kromě již zmíněných bojů v K-1 také zápasy v MMA, muay thai či klasickém boxu. Vrcholem večera pak byly souboje o profesionální pásy WAKO.

V prvním titulovém zápasu se utkaly těžké váhy Daniel Škvor a David Vinš. Tři kola po třech minutách ovšem o vítězi nerozhodla, a tak se oba skvělí bijci utkali ještě ve čtvrtém extraround. Tam zcela jasně dominoval Škvor a aktivním přístupem si zcela jednoznačně došel až pro výhru.

Krčmář ovládl titulový zápas na Heroes Gate. Podívejte se na celý duel
Video se připravuje ...

Třešničkou na dortu byl souboj mezi Michaelem Krčmářem a srbským bojovníkem Nikolou Cimešou. Pětikolový duel si lépe pohlídal český bijec, který vycházel zejména z perfektní obrany a svému soupeři toho moc nedovolil. Na body se tak z profesionálního pásu nakonec radoval Krčmář.

I předchozí zápasy ovšem nabídly zajímavou podívanou. V utkání MMA trochu překvapivě prohrál český bijec s moldavskými kořeny Eldar Rafigaev, který měsíc před tím vybojoval na mistrovství Evropy v brazilském jiu-jitsu dvě zlaté medaile.

Ve vyrovnaném souboji podle pravidel thajského boxu nestačil Vladimír Říha na běloruského bojovníka Dmitrije Filippova. Jedním z těch, kteří ukončili zápas před limitem byl jeden z nejlepších českých MMA bojovníků David Kozma. Ten Lovro Vrkiče porazil v prvním kole technickým knockoutem.

Zraněním skončil zápas mezi Matoušem Kohoutem a Kirylem Marchankou. Vyrovnaný zápas Marchanka po třetím kole vzdal, jedním z round kicků mu Kohout totiž zlomil žebro.

Výsledky:

K1 WAKO PRO: Michael Krčmář vs Nikola Cimeša, vyhrál Krčmář na body
K1 WAKO PRO: Daniel Škvor vs David Vinš, vyhrál Škvor po extraround
MMA: Eldar Rafigaev vs Ivan Vitasovič, vyhrál Vitasovič technickým knockoutem ve druhém kole
Muay thai: Vladimír Říha vs Dmitri Filippov, vyhrál Filippov na body
MMA: David Kozma vs Lovro Vrkič, vyhrál Kozma technickým knockoutem v prvním kole
Muay thai: Matouš Kohout vs Kiryl Marchanka, vyhrál Kohout ve třetím kole vzdáním soupeře
K1: Jan Rudolf vs Čedo Pantič, vyhrál Rudolf po extraround
Muay thai: Jiří Páv vs Martin Kufner, vyhrál Páv na body

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud