20. února 2018 • 09:10

Experti věří, že si Česko s Američany poradí a bude hrát o medaili

Autor: vyc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Změna je život. Před soubojem ve skupině olympijského turnaje s Kanadou stáli experti na straně zámořského soupeře. Ve čtvrtfinále olympijského turnaje vyzve už za pár hodin Česko tentokrát výběr Kanady a odborníci se domnívají, že tentokrát jsou postupové šance na straně týmu Josefa Jandače. Chance ohodnotila jejich vítězství kurzem 1,92:1. Jako favority vnímají i čeští fanoušci. „Dvaasedmdesát procent sázkařů věří českému týmu,“ prozrazuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí zmíněné společnosti.



Češi jsou před čtvrtfinále, které začíná ve středu ve 4:10 ráno, sice optimisty. Najde se ale docela početná skupina tipérů, kteří čekají návrat do reality a konečnou českého týmu na cestě k zopakování naganského zlatého triumfu. Tu očekává 18% sázkařů. Výhra Američanů je hodnocena kurzem 3,31:1. Hned deset procent sázkařů pak čeká, že si nejspíš před cestou do zaměstnání dá u televize prodlouženou a zápas neskončí po šedesáti minutách (kurz 4,48:1).

Američany by sice výhra nad Slovenskem mohla nabudit, ale papírově to stejně vypadá, že by česká reprezentace měla cestu za postupem do semifinále zvládnout vcelku bez velkých komplikací. Fanoušci věří, že postupné zlepšování českého týmu na turnaji bude pokračovat,“ dodává směrem ke čtvrtfinále olympijského turnaje Světlíková.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud