8. prosince 2018 • 20:52

Pomozte Patrikovi. Pro velkého bojovníka se koná charitativní běh

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vánoce se blíží. Máme pro vás skvělou zprávu, nadělit můžete i vy, sportovní nadšenci. A to nejdůležitější, pomůžete tam, kde je to nejvíce potřeba. Ve čtvrtek 20.12.2018 se totiž na oválu Sparty v Podvinném Mlýně (Kovanecká 2405/27, Praha 9) koná každoroční rodinný charitativní běh pro Patrika, které pořádá Atletika Človíček.



Patrik je úžasný malý kluk, kamarád malých sportovců, který bohužel trpí Duchenneovou svalovou dystrofií. Jedná se o progresivní svalové onemocnění výrazně zkracující život, při kterém dochází k úbytku svalové hmoty, v poslední fázi se projevuje i ve svalech dýchacích a svalu srdečním. O jeho příběhu se více dozvíte na www.sbirkapropatrika.cz.

Pro Patrika se vyběhne letos již počtvrté. Pomoct na ovál může dorazit naprosto kdykoliv mezi 15.00 a 18.00 hod. „Prosíme, přidejte se k nám. Nechme působit kouzlo blížících se Vánoc a podejme společně pomocnou ruku tomu, kdo to potřebuje. Běžet může úplně každý (i maminky s kočárky jsou vítány),“ vzkazuje jedna z organizátorek.

Za každé uběhnuté kolečko na oválu Sparty se věnuje do zapečetěné pokladničky 100k korun. V loňském roce jste pro Patrika věnovali více než 22 tisíc, které byly využity na jeho léčbu v zahraničí.

Běh pro Patrika Běh pro PatrikaFoto Sport
 

Témata:  charita
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud