16. září 2020 • 04:40

Federer získá český plat za minuty, Ronaldo a jeho taxa na Instagramu

Autor: MALL.TV
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hrdina letošního Super Bowlu Patrick Mahones zaujal letos i fanoušky, kteří americký fotbal nesledují. S týmem Kansas City uzavřel desetiletou smlouvu v hodnotě 503 milionů dolarů (asi 12 miliard korun). Jenže… ve světě nejvíc vydělávajících sportovců není ani tak jedničkou. Kdo si za rok vydělá ještě víc? Podívejte se na video od MALL.TV a dozvíte se, jak si dokážou přijít na peníze další sportovní superstar.



Ačkoliv se jeho tenisová kariéra chýlí ke konci, na vrcholu žebříčku se nachází poprvé Roger Federer. Většinu ze svých příjmů má ale dvacetinásobný grandslamový šampion z reklam. Ve videu se dozvíte, jak rychle si vydělá ekvivalent českého průměrného platu. Varujeme, jde to opravdu neuvěřitelnou rychlostí.

Cristianu Ronaldovi se daří nejen na trávníku, fotbalová superstar také kraluje na sociálních sítích. Může se pochlubit tím, že má už 200 milionů sledujících na Instagramu. Ve videu se dozvíte, kolik musíte zaplatit, pokud si na Ronaldův účet chcete dát placený příspěvek.

A jak jsou na tom nejlepší sportovkyně? Už se neopakuje situace z roku 2018, kdy mezi stovkou úplně chyběly. Nyní v něm najdete dvě… Obě jsou tenistky. Řešení ve videu MALL.TV>>>.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud