12. března 2018 • 00:00

Zapomeňte na nepoddajné vousy a ranní závody s časem. Známe řešení!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ne nadarmo se říká, že ráno dělá den. Stres hned po probuzení a špatná organizace času mohou mít neblahý vliv na to, jakým směrem se bude odvíjet váš den, a proto není radno svou ranní rutinu podceňovat. Najde se i u vás prostor pro zlepšení?



Nemusíte být zrovna ranní ptáče, abyste ze svého rána dokázali vykřesat maximum, a ještě vám zbude čas na ranní kávu nebo čtení novin. Máme pro vás několik tipů, jak vyzrát na každodenní shon.

Doplňte palivo

Stejně jako motor běžící na nekvalitní naftu příliš dlouho nevydrží, i vaše tělo v dlouhodobém hledisku pozná, že ho zanedbáváte. Komplexní sacharidy jako celozrnný chléb nebo oves spolu s kvalitním zdrojem bílkovin a ovocem vám dodají potřebnou energii a zlepší soustředění.

Nepodceňujte svůj zevnějšek

Vypadat dobře znamená dobře se i cítit. Společnost od nás na rozdíl od něžného pohlaví nevyžaduje řasenku ani make-up, správné oholení však dokáže divy! I tady však platí, že lepší než špatné oholení, tak raději žádné. 

S podrážděnou kůží a zarostlými vousy příliš parády nenaděláte. Pokud chcete mí jistotu rychlého, efektivního a citlivého oholení, sáhněte po holicích strojcích Braun. Nejmodernější Braun Series 9 nabídne bezkonkurenčně nejlepší oholení a navíc se přizpůsobí tvaru a tloušťce vašich vousů. Jeho bratříček Braun Series 7 zase díky specializovaným holícím prvkům pojme více vousů najednou. Chtějte pro sebe to nejlepší!

Foto BRAUN

Do sprchy ráno nebo večer?

Excesivní mytí může vaší pokožce spíše ublížit. Stejně tak vlasy by neměly přijít do kontaktu s šampónem častěji než dvakrát týdně. Je tedy na vás, jakou denní dobu pro očistu zvolíte, pamatujte však na to, že méně je někdy více.

Plánovat, plánovat, plánovat

Neuvěříte, kolik času se dá ušetřit vhodným plánováním vašeho rána. Co se například vrhnout na čištění zubů během toho, co se vaří rychlovarná konvice? Nebo si poslechnout denní zprávy během holení?  Každá minuta se počítá!

Foto BRAUN

Články odjinud


Články odjinud