8. dubna 2019 • 09:59

Soutěž roku! Vyhraj zájezd s Hankookem na finále Evropské ligy

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Soutěž roku je tu! Díky spolupráci webu iSport.cz a společnosti Hankook nyní máte skvělou příležitost. Společně budeme soutěžit o zájezd pro dva na finále Evropské ligy, kterého se ještě stále může zúčastnit i pražská Slavia. Jak na to? O skvělý zážitek můžete soutěžit ZDE>> a ZDE >>

 



Na instagramovém účtu iSportcz tipněte správně výsledek utkání Slavia - Chelsea a k tomu označte dva instagramové profily svých kamarádů. Všechny správné odpovědi půjdou do slosování, které se bude konat po odvetách v semifinále soutěže. Soutěžit můžete do začátku výše zmíněného utkání a každý má jen jeden tip. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Parádní soutěž je tu!!! 😍👍 Hraj o zájezd na finále @europaleague⚽️! Jak na to? 1. Tipněte správně výsledek utkání - Slavia -Chelsea 2. K tomu do komentářů označte dva kamarády a sledujte profil @isportcz.✊🏻 Správné odpovědi půjdou do slosování, které se bude konat po konci semifinálových odvet🍀. Soutěžit můžete do začátku výše zmíněného zápasu. Každý může tipovat pouze jednou. Hodně štěstí!!! ✊🏻🙏🏻👍⚽️ ———————————————————————— 》》》》Link na článek k soutěži v BIU《《《《 ————————————————————————Soutěž je pod záštitou společnosti Hankook. Kompletní pravidla najdete v článku na iSport.cz (odkaz v BIU👍). Soutěžící bere na vědomí informaci o zpracování osobních údajů pro účastníky marketingových akcí (www.cncenter.cz/informace-o-zpracovani-akce). #soutez #isportCz #sport

Příspěvek sdílený iSportCZ (@isportcz),Dub 8, 2019 v 6:51 PDT

Druhou možnost na tip budete mít na facebookovém účtu Deník Sport. Tipněte správně výsledek utkání Slavia - Chelsea a k tomu sdílejte příspěvek věnující se soutěži. Všechny správné odpovědi půjdou do slosování, které se bude konat po odvetách v semifinále soutěže. Soutěžit můžete do začátku výše zmíněného utkání a každý na této síti má jen jeden tip.

Společnost Hankook Tire je globální výrobce inovativních a oceňovaných radiálních pneumatik v prémiovém segmentu, určených pro osobní vozidla a vozidla typu SUV, terénní vozidla, lehká užitková vozidla, nákladní vozy a autobusy a závodní vozidla (rallye a okruhy). Založena byla v roce 1941 v Soulu.

Nejviditelnějším činem byla spolupráce s týmem Farnbarcher Racing, kterému v roce 2009 dodávala pneumatiky na závod 24 hodin Le Mans pro jejich vůz Ferrari F430 GT. Dále v roce 2008 dodávala pneumatiky také týmu Primetime Race Group, který se účastní amerického závodu American Le Mans Series. Hankook také sponzoruje tým KTR, který se účastní seriálu Super GT. Podporuje také soutěž Formule 3 - Euro-sérii.

Hankook se podílí také na závodech v rally, kde sponzoruje Skotský rally šampionát. Pneumatiky Hankook obouvá také několik týmu v evropském šampionátu v rally.

Od roku 2011 je Hankook také oficiálním dodavatelem pneumatik pro soutěž cestovních vozidel DTM. Kromě automobilového sportu Hankook sponzoruje fotbalové kluby Real Madrid a Borussia Dortmund. Dále je hlavním sponzorem Melbourne Football Club v Australské fotbalové lize. Hankook sponzoruje i anglický rugby tým Northampton Saints a dále je jedním z hlavních sponzorů Evropské ligy. Od roku 2017 je firma také jedním z hlavních sponzorů ruské Kontinentální hokejové ligy.

Soutěž s Hankookem o zájezd na finále ELFoto Koláž iSport.cz

Pravidla

Organizátorem soutěže je společnost CZECH NEWS CENTER a.s. (dále jen “Organizátor“). Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby (s trvalým pobytem v České republice). Účastí v soutěži akceptuje soutěžící tato pravidla soutěže a zavazuje se je dodržovat.

Organizátor si vyhrazuje právo vyřadit ze soutěže soutěžící, kteří poruší pravidla soutěže, a posoudit jednotlivé sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Organizátor si rovněž vyhrazuje právo změnit nebo doplnit pravidla soutěže či soutěž předčasně ukončit.

Organizátor neodpovídá za nedoručení komunikace mezi soutěžícím a Organizátorem.

Výhra bude výherci předána přímo před konáním zájezdu. Pokud výherce nepřevezme výhru, propadá výhra ve prospěch Organizátora. Pokud Organizátor zjistí, že došlo k porušení pravidel soutěže a soutěžící převzal výhru neoprávněně, je takový soutěžící povinný tuto výhru vrátit. Výhry v soutěži nejsou soudně vymahatelné. Soutěžící bere na vědomí, že výhra v soutěži podléhá dani z příjmu, kterou soutěžící v plné výši nese sám. Účastník soutěže bere na vědomí, že společnost CZECH NEWS CENTER a.s. bude zpracovávat jako správce osobní údaje účastníka hry v rozsahu a za podmínek uvedených v informaci o zpracování osobních údajů https://www.cncenter.cz/informace-o-zpracovani-akce.

Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti CZECH NEWS CENTER a.s. a osoby jim blízké ve smyslu ust. § 22 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud