25. dubna 2022 • 00:00

Karban kvete i v online světě: kde najdete karetní hry zdarma?

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Není nad to, sejít se s kamarády a celý večer jen tak mastit karty. Jenže ruku na srdce, kdy se vám naposledy povedlo se doopravdy sejít na Blackjack, poker nebo prší? Naštěstí, kvůli kartám dnes nikam nemusíte. Své oblíbené karetní hry si zahrajete i na internetu. Zdarma, nebo klidně o peníze.



Poker: Po internetu se hraje už 24 let

V roce 1998, v době vytáčeného připojení, byl v České republice internet v plenkách – používalo ho asi jen čtvrt milionu lidí. Možná, že někdo z této hrstky šťastlivců byl u toho, když 1. ledna 1998 odstartoval první online pokerový turnaj o peníze. Byl to doslova začátek nové éry – dnes se celkový počet online pokerových hráčů odhaduje na 100 milionů!

Karban kvete i v online světě: kde najdete karetní hry zdarma? Karban kvete i v online světě: kde najdete karetní hry zdarma?Foto SAZKA a.s.

Blackjack: Zahrajte si živě i s kamarády

Možná ji znáte v české variantě „Oko bere“ s mariášovými kartami. Opravdový Blackjack, který se hraje s  kartami žolíkovými, ovšem patří mezi nejpopulárnější karetní hry na světě. Zároveň jde o jednu z mála her, ve které nejde jen o štěstí, ale i o strategii. Tím myslíme počítání karet, které funguje v online kasinu při hře Blackjacku stejně dobře jako v živém kasinu.

Zkuste třeba Multi Blackjack, který si můžete zahrát sami i u jednoho virtuálního stolu s živými spoluhráči. Takže to můžete nandat jak krupiérovi, tak svým kamarádům.

Plátýnko: Vyzkoušejte ruletu s kartami

Opravdu, princip tradiční karetní hry Plátýnko má hodně společného s ruletou. Také tady sázíte žetony na herní plán a pak čekáte, jestli to padne, nebo ne. Hlavní rozdíl je v tom, že netipujete čísla, ale mariášové karty a místo jedné kuličky se vykládá rovnou 8 karet. A zatímco u rulety je 36 čísel plus nula, karet je jen 32. Tím pádem je i vyšší šance vyhrát.

Plátýnko, které u nás hrávali černí bookmakeři na dostizích za dob totality, dnes zažívá velký comeback. Doporučujeme ho všem, kdo chtějí vyzkoušet netradiční karetní hru, a přitom se nechtějí učit zbytečně složitá pravidla. Opravdu, stačí jedna, dvě sázky a už budete za mazáka.

Královna diamantů: Už jste hráli na výherním automatu bez válců?

Jestli jsme říkali, že hrát Plátýnko je jednoduché, tak co teprve Královna diamantů, výherní automat s karetní tématikou! Stačí jen mačkat tlačítko, zvyšovat, nebo snižovat sázky a čekat, až se mezi 18 zobrazenými kartami objeví jedna nebo víc vítězných karet – královen. Čím víc najednou jich otočíte, tím budete bohatší.

Na rozdíl od spousty ostatních herních automatů, Královna diamantů se stylovou středověkou hudbou a pěknou animací nabízí navíc dvě bonusové minihry. Objeví se jednou za pár spinů, aby vám zpestřily hru, a třeba i naplnily rozpočet.

Baccarat: Nepřehlížejte méně slavného bratra Blackjacku

V Česku trochu přehlížený, a podle nás neprávem. Baccarat je svižná, zábavná karetní hra s nijak složitými pravidly. Pokud jste někdy hráli Blackjack, brzy budete doma. Také v baccaratu na začátku dostanete vy, vaši protihráči i bankéř dvě karty a vyhraje ten, kdo se lízáním či nelízáním karet dostane blíž ideálnímu číslu. V tomto případě k magické devítce.

Až budete mít chuť na karty, navštivte stránku  Sazka Hry a dejte si třeba partičku online Blackjacku, Plátýnka nebo zkuste některou z desítek dalších her včetně rulety nebo výherních automatů, jako je právě Královna diamantů. Každou z her si můžete nejdřív vyzkoušet zadarmo nanečisto, a teprve až se vám pravidla dostanou do krve, začnete hrát o peníze.

Hraj s rozumem | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost. Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.

Články odjinud


Články odjinud