11. února 2011 • 13:40

Aurora: Spala jsem s celou italskou reprezentací

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
11
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tahle dáma má jasno: chce být slavná. A vlastně už svým způsobem je, tedy alespoň pokud je to, co tvrdí, pravda. Aurora Oliveira se prý specializuje na sexuální služby pro hvězdy italského fotbalu. A o zákazníky prý rozhodně nemá nouzi.



Blesk.cz

Podobně jako má francouzská reprezentace (hlavním zákazníkem býval Franck Ribéry) svoji Zahiu Dehar, tak Italové mají Auroru. Ta vystoupila v pořadu televize Canale 5 Chiambretti Night.

"Doprovázela jsem snad všechny hvězdy v Sérii A i v národním týmu. Všichni jsou ženatí," svěřila se Aurora.

"Oni mi volají a někteří se dokonce stali i mými přáteli," dodává černovláska, která se prý občas s týmem přesouvá i na soustředění.

"Někdy mám pokoj vedle trenéra, ale s těmi jsem nikdy nic neměla," ubezpečuje. "Kdykoliv si se mnou hráč v noci užije, druhý den dá gól," chlubí se Aurora Oliveira svou úspěšností.

Luxusní prostitutka je zřejmě také pořádná "vlastenka". "Měla jsem několik zahraničních hráčů, ale rozhodně ne barevných," prohlásila s klidem.

To manželky italských reprezentantů už budou asi spát o poznání méně klidněji. Pozor by si tak měla dávat i Alena Šeredová, jejíž manžel Gianluigi Buffon se co nevidět do "squadry azzurry" vrátí.

Aurora Oliveira tvrdí, že spala s většinou hvězd Série A i italské reprezentace
Aurora Oliveira tvrdí, že spala s většinou hvězd Série A i italské reprezentace

Vstoupit do diskuse
11
Články odjinud


Články odjinud