14. března 2011 • 20:30

Tyhle fotky prostitutka posílala Rooneymu!

Autor: qp, bko, zal
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO - Sexuální skandál, který na podzim řešil slavný fotbalista Wayne Rooney a málem se rozvedl, oživila prostitutka Jenny Thompson. Na veřejnost se dostaly fotografie, které mu posílala po internetu před sexem.



Wayne Rooney s manželkou Coleen prežívajú krušné chvíle. Pred súdom musia hovoriť o majetku.Foto SITA
Rooney podváděl manželkou Coleen v době, kdy čekala narození jejich syna Kaie. Vždycky šlo o luxusní prostitutky. A jedna se hříšnému Waynemi zalíbila nejvíce. Jenny. Tu si během čtyř měsíců koupil hned sedmkrát.

"Posílal mi spoustu textových zpráv a povídali jsme si po Skypu, kde používal falešné jméno," popisuje Jennifer způsoby, jakými ji fotbalista kontaktoval. "K sexu jsme se scházeli vždycky v tom samém hotelu."

Po internetu mu posílala fotky, kterými dokázala Rooneyho před akcí nažhavit. A když se jejich vztah zvrtnul a začali se scházet na vlastní pěst, přišla o práci pro svůj podnik.

"Můj život je v troskách, byl jsem tak hloupý," naříkal v září čtyřiadvacetiletý nevěrník. "Tentokrát mi Coleen neodpustí a opustí mě."

Manželce ani nebyl schopný do očí říct, že ji podváděl. Napsal jí jen SMS zprávu! "Je to zbabělec, který se radši schová za esemesku, navíc když předtím byli spolu," uvedl nejmenovaný přítel slavného páru pro The Sun.

Rooney se svou ženou Coleen (uprostřed) v pražském SaSaZuFoto Blesk - David Malík, Ladislav Křivan, Martin Sekanina a Tomáš Vrbenský
K rozvodu se poté skutečně schylovalo. Zdrcená Coleen utekla od nevěrníka Rooneyho ke svým rodičům a nevěděla, co si má počít. Do té doby mylně žila v domnění, že její život je do poslední detailu nádherný.

Rooney měl štěstí. Coleen mu nakonec odpustila. Ale jen proto, že začal sekat latinu. Přestal chodit na večírky a pít alkohol. Definitivně se udobřili na výletě v Praze, kde třeba navštívili luxusní restaurant SaSaZu. V hlavním městě si podle přátelů udělali druhé líbánky.

I tyhle fotky prostitutka posílala Rooneymu...

Prostitutka Jenny zahltila Rooneyho počítač desítkami fotek. Poté se spolu scházeli několikrát do měsíce. I v době, kdy byla manželka Coleen těhotná!
Prostitutka Jenny zahltila Rooneyho počítač desítkami fotek. Poté se spolu scházeli několikrát do měsíce. I v době, kdy byla manželka Coleen těhotná!

Kdo je prostitutka Jenny?

Před sedmi lety slušná školačka z církevní školy, dnes nevěstka, která si nevyjde bez kokainu – to je žena, se kterou fotbalista podváděl krásnou manželku Coleen.

Prostitutka Jenny zahltila Rooneyho počítač desítkami fotek. Poté se spolu scházeli několikrát do měsíce. I v době, kdy byla manželka Coleen těhotná!Foto marca.com
Jenny žila dlouho s rodiči v Kataru a její trable nastaly ve chvíli, kdy se vrátili zpět do Británie. Poté, co ji rodiče přemístili z katolické školy na soukromou, začala velká divočina.

Přátelé tvrdí, že se už v patnácti pravidelně opíjela. O rok později prý získala první zkušenosti s drogami. „Z hospod chodila na různé párty, kde si také poprvé dala kokain,“ tvrdí její známí.

Ve chvíli, kdy byla posledním rokem ve škole, tedy v sedmnácti, už naplno šlapala chodník. Podle spolužačky jí tehdy fotbalista Boltonu El Hadži Diouf platil za sex 6000 korun. Mezi hráči tohoto klubu se prý stala legendou a jak se zdá, její věhlas přesáhl i hranice Boltonu. Není divu, že Jenny teď »maká« za šestinásobek původní ceny.

Jenny chtěl do postele zlákat i mladý fotbalista Evertonu Jack Rodwell. Ona ale odmítla, protože se bála dalšího mediálního průšvihu. Tak Rodwell musel souhlasit aspoň se sexem po telefonu.

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud