15. srpna 2011 • 10:30

Hokejový brankář Hodonína (21): Turci ho málem ubodali k smrti

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
6

Stačilo málo a život brankáře druholigového hokejového Hodonína Tomáše Rajčáka (21) definitivně vyhasl. Mladý Slovák byl v noci ze soboty na neděli na diskotéce v Radošovcích, kde ho ještě spolu s dalšími lidmi pobodala skupina Turků, kteří podle svědků přišli vykrádat dámské kabelky. Rajčák skončil v kritickém stavu v bratislavské nemocnici, kde ho v neděli probudili z umělého spánku.



Rajčáka Turci několikrát bodli do oblasti hrudníku. "Stav mého syna je nadále vážný, ale naštěstí se probral," řekl Novému Času Rajčák starší. "Víte, když vám jde syn na diskotéku, nepočítáte s tím, že by vám ho mohl někdo zabít."

Poklidná místní diskotéka se v neděli nad ránem proměnila v krvavé peklo. "Přišli sem Turci z Hodonína, začali si okukovat dámské kabelky. Jeden z místních to viděl a napomenul je. Ti okamžitě vytáhli nůž a začali bodat hlava nehlava," popisuje hrůzu jedna z účastnic diskotéky.

Středně těžký zranění utrpěli dva další mladíci, nadějného hokejového brankáře útočníci skoro zabili. "Je to neuvěřitelná tragédie. Tomáše trénuju a je to velmi hodný kluk, který hraje za muže v SHK Hodonín. Všichni mu držíme palce, aby se uzdravil," řekl Novému Času kouč Svatopluk Číhal.

Útočníky ihned zadržela policie. "Prověřujeme je i v souvislosti s jinou trestnou činností. V tomto případě bylo zahájeno trestní stíhání za ublížení na zdraví," uvedla policejní mluvčí.

Vstoupit do diskuse
6
Články odjinud


Články odjinud