25. prosince 2008 • 02:00

Sir Alex si užije v harému! Hráči utřou nos

Autor: mirror.co.uk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak tomu se říká vánoční párty! Trenér fotbalistů Manchesteru United Alex Ferguson si bude užívat v harému egyptského stylu se svůdnými tanečnicemi.



A to přesto, že podobné radovánky svým svěřencům letos výslovně zakázal.

„Hráči jsou opravdu naštvaní, že kouč a zbytek týmu na tuto akci půjdou." řekl blízký zdroj United.  „Ono se ani není co divit. Neexistuje příliš mnoho lepších věcí, než se dívat na krásné mladé tanečnice v harému. Hráče by to tam doslova uchvátilo," dodal.

Dlouhodobý kouč slavného klubu osobně nařídil ikonám Red Devils, aby na tuto vánoční akci  vůbec nešli. Uznávaný stratég dovolil hráčům jen společnou večeři. Nechtěl se totiž dožít podobné záležitosti, jaká se stala před rokem.

Sir Alex totiž pořádně zuřil, když se dozvěděl, co provedli jeho svěřenci loni v jednom hotelu v Manchesteru.  Za bujarý večírek zaplatili více než sto tisíc liber. Hráči si totiž objednali přes sto lehkých dívek, které dokonce musely vystát frontu v mrazivé zimě.

Jenže párty se tehdy rychle zvrhla a hráči se přestali ovládat. Některé dívky později raději odešly, jiné zpětně řekly, že s nimi fotbalisté zacházely jako s kusy masa.

Obránce United Johny Evans byl dokonce původně obviněn ze znásilnění. Později však vyšlo najevo, že tuto příhodu si jedna z dívek vymyslela.

Přestože je šestašedesátiletý trenér proslulý tím, že dbá na oslavy celého týmu,  letos se tak klubový večírek obejde bez hráčského kádru. Pozváni jinak budou všichni od uklízeček až k řediteli exekutivy. Na stadionu Old Trafford na vánoční párty s názvem „Párty v pyramidách" se i tak jistě budou dít velké věci.

Na  Fergusonově párty nebudou chybět ani labužnické pokrmy na přetékajících stříbrných mísách. Bude se podávat uzený losos, pečená krůta se všemi potřebnými přílohami a  tři různé deserty. Hosté budou mít na výběr nejrůznější druhy šampaňského a vína.
Hazardéři se navíc se mohou zabavit v obrovském speciálním kasinu, které bylo zřízeno jen pro tuto příležitost.

Vrcholem večera, který organizuje „vánoční společnost" se ale jistě stanou spoře oděné slečny. Dvacet polonahých tanečnic se třpytivými drahokamy a šperky, které se budou svíjet u nohou svérázného Skota.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud