17. ledna 2009 • 14:45

Hlaváčová: Musí vyniknout zadek a nohy

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Plavkyně Yvetta Hlaváčová se zařadí po bok celebritám a módním hvězdám a dostane vlastní model džín. Bude ušitý speciálně na její vysokou postavu s dlouhýma nohama.



Plavkyně bude oděv sama propagovat a na jaře se chystá na přehlídková mola. Čekají ji přehlídky ve Spojených státech, v Londýně i Melbourne, řekla sportovkyně ČTK. Americký návrhář džín pro vysoké ženy Roy Parkin si Hlaváčovou vybral pro její postavu.

Měří 194 centimetrů a chlubí se nohama, jejichž délku jí mohou ženy jen závidět. "Mám certifikát z Guinnessovy knihy rekordů, že jsou nejdelší na světě," uvedla. Těší se proto, že nový model její přednosti zdůrazní. Džíny by měly být spíš úzké, bokové a sexy.

"Aby v nich dobře vypadal zadek a vynikly nohy," přeje si Hlaváčová. Hlaváčová sama džíny nosí velmi často, v zimě denně. S jejich nákupem měla dřív velké problémy, všechny jí byly krátké. "Musela jsem si kupovat pánské," řekla.

V poslední době prý shánění nebylo tak obtížné, sortiment zboží se rozšířil. Přesto nabídku módního tvůrce na vlastní model uvítala. "Prý budu mít teď džín doživotní přísun. Doufám, že budu mít vystaráno," zasmála se sportovkyně.

Hlaváčová má s promenováním po molu zkušenosti. Před deseti lety vystoupila na přehlídce módní návrhářky Heleny Fejkové. Práce ji tehdy bavila. "Když nejsem braná jako modelka a neočekává se ode mě tak perfektní výkon jako od profesionálních modelů a modelek, tak je to pro mě příjemné odreagování," uvedla.

Na přehlídkách nových džín však prý zúročí i plavání. "Roy (Parkin) mi slíbil i návrh džín, v nichž bude možné plavat. Voda určitě na přehlídkách sehraje roli," řekla.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud