18. ledna 2009 • 15:23

Victoria Beckham: Zase větší prsa?

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Prsa Victorie Beckham ovládají mimozemštané! Jak jinak by bylo možné, že je má opět o něco větší, když sama tvrdí, že nepodstoupila žádný lékařský zákrok?



Manželka slavného anglického fotbalisty Davida Beckhama, nyní ve službách italského AC Milán, budí každou chvíli nové a nové dohady. Minulý týden se na světlo světa dostaly snímky z Victoriina focení pro Georgia Armaniho a její poprsí na nich vypadá výrazně větší než v minulosti, všiml si britský týdeník News of the World. Používá Beckhamová tak dobrou podprsenku, nebo lidem lže a opravdu má za sebou operaci?

Na fotografiích z minulých let, uložených v tomto VIDEU, můžete porovnat, jak se velikost Victoriiných prsou vyvíjela. A byla to jízda nahoru dolů.


V roce 1999 byly Spice Girls na vrcholu popularity, ale její poprsí fanoušky rozhodně neuchvacovalo. O pár let let později už jsou ale prsa Posh Spice o poznání větší a v roce 2004 se odborníci dokonce shodli, že jsou až nereálně velká pro ženu její tělesné konstituce.

Když už jsme si začali na její gargantuovské poprsí zvykat, najednou se zase záhadně scvrklo. Ještě loni vsázela na uličnickou image s krátkými vlasy a malým poprsím. Na začátku letošního roku se ale její prsa opět nafoukla, což potvrzují právě zmíněné Armaniho fotky. Je za tím přání jejího manžela, fotbalisty Davida Beckhama, kterému se zastesklo po Victorii z let předešlých?

Beckhamová sama vždy na veřejnosti popírala, že by za sebou měla operaci. "Jsem celá přírodní, až na nehty a opálení ze solárka. Nenechala jsem si zvětšit prsa," řekla dokonce v televizní talk show. Tak že by tu opravdu úřadovali mimozemšťané?

Victoria Beckhamová se nezdá... Hvězda upjatá na veřejnosti se v soukromí ráda napije.
Victoria Beckhamová se nezdá... Hvězda upjatá na veřejnosti se v soukromí ráda napije.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud