12. února 2009 • 15:00

Šeredová: Buffon chce do Sparty!

Autor: Blesk
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO, VIDEO - Podržte se něčeho! Gianluigi Buffon, nejlepší brankář světa, přemýšlí o přestupu z italského Juventusu do pražské Sparty! V rozhovoru pro Blesk magazín to potvrdila jeho česká přítelkyně a matka jejich ročního syna Louise modelka Alena Šeredová.



Ta možnost zní bláhově, snad až bláznivě, ale existuje. „Když jsme Prahu navštívili poprvé, byl strašně nadšený a dokonce nahlas vyslovil myšlenku, že bychom tu mohli žít a on by třeba chytal za Spartu,“ prohlásila Šeredová, čtvrtá nejhezčí žena světa z roku 1998.

Buffon předvedl úžasný zákrok
Buffon předvedl úžasný zákrok


Ano. Gigi, jak Buffonovi spoluhráči říkají, totiž Prahu miluje. „Třeba pražská zoologická zahrada se mu moc líbí. Byla vůbec první, kterou viděl,“ poznamenala.

Co na to samotná Sparta? „Buffon nás prozatím nekontaktoval. Pokud by se však on nebo jeho agent ozval, tak se jednání bránit nebudeme,“ komentoval s úsměvem Ondřej Kasík, tiskový mluvčí Sparty.



Také aby se vzpírala. Otázkou je, o jakou gáži by si Buffon na Letné řekl. V Juventusu, kde hraje společně s Pavlem Nedvědem a Zdeňkem Grygerou, totiž bere 150 milionů korun ročně čistého bez reklam.

Dosud měl nejvíc ve Spartě Karel Poborský - před šesti lety bral 24 milionů.

Vstoupit do diskuse
5
Články odjinud


Články odjinud