26. února 2009 • 03:00

Neumannová: Život s Jindrou mi nevyhovuje!

Autor: Blesk
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jaký je soukromý život prezidentky libereckého mistrovství světa v klasickém lyžování a bývalé lyžařské královny Kateřiny Neumannové? Žádná idylka, zdá se.



Sama Neumannová to připustila v rozhovoru pro týdeník Story. S přítelem a otcem dcery Lucinky (5) Josefem Jindrou se občas vídá jen na dálnici – v protisměru.

Josef Jindra a Kateřina Neumannová Josef Jindra a Kateřina NeumannováFoto Jaroslav Legner SPORT

„V první řadě mi nevyhovuje život, který vedeme, obecně,“ říká Neumannová pro Story. Místo uspořádání života po ukončení sportovní kariéry se prý zásluhou šéfování světovému šampionátu její situace ještě zhoršila.

S přítelem Josefem Jindrou, který se »nepřímo« rovněž podílí na organizaci mistrovství světa, na sebe příliš času nemají. „Náš soukromý život v současné době téměř neexistuje,“ přiznala zlatá medailistka z turínské olympiády před časem v rozhovoru pro Nedělní Blesk.

Nevěry přítele se však Neumannová neobává. „Nevím o tom, že by bydlel ještě někde jinde než se mnou,“ tvrdí ve Story a dodává: „Pokud se mnou není, je to z pracovních důvodů.“

O hlídání malé Lucinky, která v létě oslaví šesté narozeniny, ale i úklid a vaření se musí starat babičky. Maminka se s ní před začátkem mistrovství vídala na hodinu denně. Na víc nebyl čas.

Vstoupit do diskuse
4
Články odjinud


Články odjinud