5. března 2009 • 16:55

TOP 10 partnerek českých fotbalistů

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Jsou slavní! Střílejí góly (nebo jim zabraňují), v garážích mají nablýskaná fára a v prosvětlených vilách úžasné sexykočky. A právě o jejich půvaby tady jde. Náš server pro vás vybral 10 nejžhavějších partnerek českých fotbalistů!



10. Martina Čechová
Sympatická ochránkyně krbu v domě brankáře slavné Chelsea. Jejím velkým koníčkem je aerobic miluje psy – a pochopitelně hlavně Petra a jejich dvě malinké ratolesti.

Martina Čechová chodí ráda na kávuFoto Pavel Rakušan

9. Hedvika Kollerová
Slečna Kaňková kdysi pracovala na jablonecké pobočce jedné sázkové kanceláře a tam potkala fotbalistu Pavla Horvátha. Byla svatba veliká, ale pak přišel rozvod – a Hedvika nakonec skončila v náručí dobrotivého obra Jana Kollera (Samara).

Hedvika Kollerová se svým manželem fotbalistou Janem.Foto Pavel Mazáč SPORT

8. Veronika Mlaskačová
O něčem takovém sní miliony dívek na celém světě. Její přítel Luboš Kalouda (CSKA Moskva) ji o ruku požádal tak veřejně, že už to veřejněji ani nešlo: v živém vysílání jednoho brněnského rádia! A když se moderátor chvíli nato dovolal i Veronice, řekla na tu nabídku: Ano!

Budoucí manželé KaloudoviFoto Archív Sportu

 

7. Lucie Grygerová
Obránce Juventusu Zdeněk Grygera má doma usměvavou kouzelnou vílu s vlasy připomínajícími zlatou přízi. S Radkou Medkovou a manželkou stopera Lazia Davida Rozehnala nedávno nafotily celý kalendář.

Grygerovi u sebe doma.Foto Denisa Hamerníková BLESK

6. Michaela Šachlová
Bystrá a inteligentní partnerka Tomáše Sivoka pochází z jižních Čech a s urostlým stoperem už prošla nejednu štaci. Chvíli spolu žili v italském Udine, teď poznávají krásy Orientu, protože Tomáš hraje za Besiktas Istanbul. Jejich společný koníček je jasný: móda a všechno, co s ní souvisí.

Tomáš Sivok se svoji přítelkyní Míšou.Foto Michal Beránek SPORT

5. Jana Jankulovská
Loni dala Marku Jankulovskému, krajnímu obránci AC Milán, k jeho třicátinám neobvyklý dárek. Nafotila pro něj sérii snímků v erotickém prádle – a když se ty fotky dostaly ven, byli z toho všichni paf. To je dračice, co říkáte, vážení!

297355:gallery:true:true

4. Radka Kocurová
Na Nově předpovídá počasí, věřme, že Tomáši Rosickému už brzy předpoví i úspěšný návrat na trávníky v barvách Arsenalu. Někdejší vicemiss výborně vychází s budoucí tchyní, paní Rosickou. To se každé nevěstě nepoštěstí!

Tomáš Rosický se se svou přítelkyní seznámil na jednom představení nových dresů pro českou reprezentaci. A už spolu vydrželi.Foto David Kundrát BLESK

3. Tereza Franková
Co ta už si s divočákem Barošem užila! Ale co se přestěhovali do Istanbulu, kde Milan střílí góly za Galatasaray, všechno klape, jak má. Dívka s nádhernou postavou a výstavním poprsím moc touží po tom, aby s Milanem přivedli na svět děťátko.

Fotbalový útočník Milan baroš při vyhlášení Fotbalista roku se svou přítelkyní Terezou Frankovou.Foto Pavel Mazáč SPORT

2. Michaela Ochotská
Cílevědomá rodačka z Bruntálu má za sebou a nejspíš i před sebou pohádkovou kariéru. Poprvé jsme ji zaznamenali jako Edinu v Pojišťovně štěstí, teď ji zná celý národ jako moderátorku Televizních novin na Nově. A Tomáš Ujfaluši z Atlétika Madrid ji zná ještě mnohem blíž než všichni ostatní...

Michaela OchotskáFoto Jan Tůma, Jakub Ludvík

1. Klára Medková
Bývalá vicemiss a partnerka stopera West Hamu United přivedla ve středu na svět malého Radka Kováče! Čeští Beckhamovi tvoří opravdu dokonalý pár, uznejte sami! O šťastné události čtěte víc zde »

226883:gallery:true:true

Budoucí manželé Kaloudovi
Budoucí manželé Kaloudovi


A jak to vidíte vy? Srovnali byste tuhle desítku jinak? Nebo byste do ní zařadily úplně jiné krasavice? Napište nám to! Zapojte se pod tímto článkem do diskuse!

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud