8. března 2009 • 14:49

Blonďatá puma se vrací

Autor: jrš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - V Americe je pořád bojovou modlou. Byla světovou wrestlingovou šampionkou a v anketách o nejpřitažlivější ženy se umísťovala hodně vysoko. Před rokem skončila, chtěla se usadit. Po rozvodu však znovu plánuje skákat na soupeře.



Návrat Torrie Wilsonové je nedočkavě odpočítáván.
Loni s wrestlingem skončila. I kvůli zdravotním potížím po vážné autonehodě. Jenže pak se rozvedla a nedávno překvapila prohlášením, jak moc by se jí v ringu opět líbilo.

„Už jsem byla v důchodu nějak moc dlouho,“ prohlásila 34letá Wilsonová. Dostala několik nabídek a určitě se za měsíc objeví na bitvách při oslavě 25. výročí založení soutěže Wrestle Mania.

Podobné zápasy by se měly odehrát i v Tesla Areně, kdy sem 11. června cirkus WWE vůbec poprvé zavítá. Přijede i blonďatá puma Torrie Wilsonová?

Proslavila se chvatem s názvem Houpající tornádo, kdy soupeřku vezme za vlasy, pořádně ji roztočí a na závěr kopne do břicha. A co dál měla 170 cm vysoká a 60 kg vážící kráska v arzenálu? Například Úder páchnoucí tváře, Umění křupnutí kosti či Padající kámen.

298937:gallery:true:true

Nebojovala jen pěstmi. Občas dala ránu pomocí boku a zadních partií. Někdy vylezla na provaz a skolila protivníka skokem hodným pumy. Pak se klidně prošla po jeho břiše. Ve wrestlingových zápasech jde hlavně o efektní show, přesto jsou boje plné modřin a dunivých ran.

„A to jsem byla v dětství velmi stydlivá. Ani jsem nechtěla vylézt ze svého pokoje,“ prozrazuje na sebe Torrie Wilsonová, která si prošla v mládí velkými problémy a byla i ve smrtelném ohrožení.

„Kdysi na vysoké škole jsem chtěla dělat modeling. Agenti mi doporučili, abych zhubla. Bohužel jsem to přeháněla a bojovala pak s anorexií i s bulimií. Za den jsem klidně snědla jen jedno jablko.“

Po překonání těchto psychických potíží se Torrie úplně změnila. „Žádná modelka, chtěla jsem mít svaly. Proto jsem si začala lepit plakáty svalnatých fitness žen doma po zdech. Jedla jsem šestkrát denně a urputně cvičila.



Chtěla jsem být lepší než tehdejší hvězdy,“ popisuje proměnu Wilsonová.
Vypracovala se. Jako fitness závodnice vyhrála soutěž Miss Galaxy v roce 1998. Pak se dala na wrestling, svoji sílu chtěla vybíjet na protivnicích. V letech 1999 až 2001 byla světovou šampionkou.

V té době její svalnaté a přitom půvabné tělo doslova zaplavilo televizní obrazovky. Podepsala smlouvu s WWE, světovou wrestlingovou organizací a ročně dostávala 250 000 dolarů (přibližně 6 milionů korun).

Jezdila po světě tři sta dní v roce. V roce 2007 se dostala na seznam stovky nejvíc sexy žen. Na serveru AskMen.com byla nejžádanější ženou a fotila pro časopisy Playboy i FHM.

Už předtím, před čtyřmi lety, přivedla Ameriku do varu soubojem s Marií Dawnovou, bývalou kolegyní, se kterou se oženil její otec Al Wilson. Jenže hned po svatbě během líbánek umřel na infarkt. Wilsonová se s macechou Dawnovou rozhádala a vyzvala ji na souboj do Madison Square Garden. Vyhrála a v hale jí tleskalo padesát tisíc nadšených diváků.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud