29. března 2009 • 13:15

Fanoušci: RADA VEN!

Autor: Blesk
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
SESTŘIH: Dallas - Vegas 2:1. Faksa rozhodl o postupu
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
VŠECHNA VIDEA ZDE

To byl zase výkon… Také vám pivo kyslo pivo v ústech při sledování sobotního duelu Slovinsko – Česko? Nejste sami. RADA VEN! Tak zní jednoznačné přání fotbalových fanoušků.



Co to bylo? Šance žádná, náhodná tyč Baroše. Drkotání zuby při o poznání nebezpečnějších střelách Slovinců. S tím ať radši na žádný šampionát nejezdíme, říkají si mnozí.

Ostuda: Češi ve Slovinsku propadli»

Trnem v očích příznivců českých barev začíná být trenér Petr Rada. Co on to tam vyvádí? Je vůbec schopen nějakých taktických plánů? Po sobotě o tom lze oprávněně pochybovat.

„Přízemní přihrávky by někdy možná byly vhodnější," uznal pro ČTK reprezentační kouč, poté, co se na jeho hlavu snesla kritika za neustálé nakopávání dlouhých balonů. Tomu se tedy říká rozbor!

Na tiskové konferenci byl smutný. Nemohl přeslechnout skandování, kterým si diváci chtěli vyžádat jeho rezignaci. "Samozřejmě mě to mrzí, ale všechno někde pramení," uvedl Rada mnohoznačně.

Může se zachránit středeční výhrou nad Slovenskem. Ale běda, jak se bude opakovat sobotní blamáž! To, ať už na tiskovku ani nechodí a pošle jen peníze, které mu fotbalový svaz již stačil vyplatit.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud