31. května 2009 • 13:00

Rooneyho sestřenice zradila rodinu!

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Devatenáctiletá Natalie, sestřenice slavného anglického kanonýra Wayna Rooneyho, se zapletla s konkurenčním evertonským útočníkem Fellainim! Celá kauza je o to pikantnější, že Rooney je v Evertonu nenáviděnou osobou, protože za klub dříve hrál a odešel ve zlém.



Belgičan Fellaini je navíc už roky zadaný - i proto Natalii nakonec sám dal kopačky. Zhrzená dívčina se teď mstí a rozhodla se prozradit novinářům některé pikantní podrobnosti z jejich "vztahu".

344804:gallery:true:true


"Na prvním rande mě požádal, abych se svlékla, protože chtěl vidět můj zadek. Když jsem ho odmítla, sundal si kalhoty a ukázal mi svůj," řekla britskému nedělníku News of the World. "Pak po mně chtěl, abych si sundala aspoň vršek. V tom jsem mu ráda vyhověla, protože strašně ráda ukazuju lidem svoje prsa," dodala mladá nestoudnice.

Rooneyová zároveň prozradila, že už brzy budou její prsa zase o něco větší, v příštím týdnu se totiž chystá podstoupit další chirurgický zákrok. A prý se máme na co těšit.



Devatenáctiletá dívka má za sebou i přes svůj nízký věk už několik pořádných skandálů. Perfektní vztahy pravděpodobně nemá ani s rodinou, protože na nedávnou svatbu slavného bratrance Wayna dokonce nedostala pozvánku. V minulosti se zviditelnila mimo jiné i tím, že se společně se svým homosexuálním bratrem pokusila dostat do soutěže Big Brother. Televize je ale odmítla s tím, že by v domě působili příliš velké pozdvižení.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud