21. června 2009 • 04:00

Hadamczik dal svoji dceru Barinkovi

Autor: Ivana Žáková
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Krásnější dárek než svatbu své dcery nemohl na 57. narozeniny dostat trenér Alois Hadamczik. O to více byl kouč Vítkovic šťastnější, že dceru Nikol dal v sobotu na pohádkovém zámku v Hradci nad Moravicí obránci reprezentace Michalu Barinkovi (25).



„Lepší dárek si opravdu nemohli vybrat. Míša je správný chlap i táta. Skvěle se stará o mého vnuka Marcela, který se v něm jen vidí. Oba jsou spolu pořád na ledě,“ prozradil Blesku Alois Hadamczik. Nejvíce ho na celé svatbě prý dojalo kouzelné prostředí zámku a že dokonce přestalo i pršet. O devět let starší Nikol si obránce Michal Barinka vzal pod slavobránou na nádvoří jednoho z nejkrásnějších zámků.

Svatba Michala Barinky s Hadamczikovou dcerouFoto Ivana Žáková


S Nikol se seznámil právě díky Hadamczikovi, který dceru vzal před šesti lety na soustředění národního týmu. „Od té doby jsou pořád spolu a fakt jim to bezvadně klape,“ podotknul s úsměvem Hadamczik. Nejšťastnější prý je se svými třemi vnuky, Anetkou (2), Filipem (10) a Marcelem (8), kterého má Nikol z prvního manželství. „Už se těším na další vnouče. Nikol s Michalem určitě dítě plánují. Mají velký dům. Do něj se jich vejde hodně,“ netajil své přání Hadamczik.

Svatba Michala Barinky s Hadamczikovou dcerouFoto Ivana Žáková


Malý Marcel přirostnul Barinkovi k srdci. „Skoro vůbec nespal, jak se nemohl svatby dočkat. Je to bezvadný kluk a Nikol super ženská. Nikdy jsem se tak netěšil domů jak teď, co bydlíme společně,“ řekl Blesku naprosto dojatý Michal Barinka. Mezi 110 hosty nechyběl ani obránce a jeho velký kamarád Pavel Trnka. Novomanželům v zámecké restauraci zpívala Iveta Bartošová.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud