30. června 2009 • 11:32

Rawson: Chlapům závidím přirození

Autor: Pavel Krejča, Blesk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ohromuje sexy fotkami. Překvapuje skvělým golfem. Šokuje drzými výroky. Australská golfistka a příležitostná modelka Anna Rawson (27) na sebe upozorňuje, kde může. Co závidí chlapům? Jejich přirození!



„Jediné, co bych si přála mít z mužského těla, je penis,“ prozradila jednomu americkému magazínu. „Tenhle rozhovor mě určitě dostane do potíží,“ žertovala pak kráska, kterou loni časopis Sports Illustrated zařadil mezi deset nejatraktivnějších sportovkyň světa.

Anna RawsonFoto Archiv

Možná kdyby vyhlásil i top 10 nejtroufalejších žen, patřila by do nich taky. „Úroveň dámského golfu se zlepšila díky mnoha mladým hvězdičkám. Mentalita lidí kolem golfového průmyslu však zůstala stejná. Pořád jsme v jejich očích pozadu o pětadvacet let, kdy byla túra plná lesbiček a neatraktivních žen,“ prohlásila letos na jaře pro rozhlasovou stanici v Adelaide.

To se nelíbilo vedení ženské profesionální série LPGA a Rawson se musela omluvit. Co stojí za její opovážlivostí?

Možná brzká smrt nejbližšího člověka. Když bylo Anně pět let, zemřela jí matka. Výchova dcerky zůstala pouze na otci. Ten dcerku vedl ke sportu. Ve třinácti na sebe začala upozorňovat golfem, v patnácti se pustila do světa modelingu. V obou odvětvích zazářila.

A pánové, tahle kočička je pořád volná!

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud