10. července 2009 • 04:00

Pozor na argentinské tenisáky!

Autor: Blesk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Cuidado! Neboli: Pozor! Dnes začíná tenisová válka mezi Českem a Argentinou. Oba národy svedou v Ostravě nelítostný boj o semifinále Davis Cupu. A hosté v čele s pátým hráčem planety Juanem Martinem Del Potrem nejspíš vytasí tajnou zbraň – přítelkyni jeho parťáka z týmu Juana Monaka.



Pobláznit tenisty, to jde slavné argentinské herečce a modelce velmi dobře. Loni totiž »Luli«, jak Lopilato přezdívají, uhranula Monaka takovým způsobem, že klesl ze 14. místa světového žebříčku až do šesté desítky.

Dnes mu však bude jeho sladká láska (mimochodem hluboce věřící) fandit proti Tomáši Berdychovi, s nímž Juan rozehraje čtvrtfi nálovou bitvu. „Berdycha jsem viděl ve Wimbledonu. Hrál hodně dobře,“ poznamenal Monaco na adresu soupeře.

Do druhé dvouhry proti Del Potrovi nasadil kapitán Jaroslav Navrátil Iva Mináře, aby šetřil zraněné koleno Radka Štěpánka na sobotní čtyřhru a případný boj o rozhodující bod v závěrečné nedělní dvouhře.

Luisana Lopilato
Luisana Lopilato


„Není to žádná taktika. Kdyby byl Radek v pořádku, určitě by hrál. Jeho zranění je závažné. Zatížení ve všech třech dnech by bylo příliš vysoké. Proto Radek nebude hrát v pátek dvouhru,“ vysvětlil Navrátil nasazení Mináře. „Koleno mě bolí. Při úderech mě to omezuje,“ litoval Štěpánek.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud