1. srpna 2009 • 14:31

Baroš se oženil: Tajná svatba v Turecku!

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

To je gól! Milan Baroš skóruje nejen na hřišti, ale i v osobním životě. Kanonýr Galatasaraye Istanbul a jeho těhotná přítelkyně Tereza Franková si na české ambasádě v Turecku řekli sladké "ano"!



Svatba se podle tureckých médií odehrála jen v přítomnosti několika málo blízkých a přátel na istanbulském konzulátu.

S půvabnou Frankovou (23) očekává Baroš (27) narození první dcery. Miminko by na svět mělo přijít v nejbližších týdnech. O jedno dítě přitom už zamilovaný pár bohužel přišel, když Franková předloni na podzim potratila.

Tragická událost je ovšem už však dávno za nimi a obě hrdličky si nyní již mohou vychutnávat turecké slunce i novopečené manželství.

Jedná se i o dobrou zprávu pro fotbalové fanoušky. Právě přítomnost sexy Terezy v Turecku hrála velkou roli při gólovém znovuzrození reprezentačního útočníka. V lize se totiž trefil hned dvacetkrát a stal se králem střelců.

Ve střílení branek nepolevuje ani teď, gólově se prosadil ve čtvrtečním vítězném utkání 3. předkola Evropské ligy proti Maccabi Netanya (4:1):



Poněkud méně úspěšné je Barošovo působení v národním týmu. Útočník byl jedním z reprezentantů, kteří byli potrestáni za bujarý večírek po zpackaném zápase se Slovenskem.

Ale podle slov šéfa ČMFS a trenéra nároďáku v jedné osobě Ivana Haška by i tito hříšníci mohli dostat druhou šanci.

Koruna krále kanonýrů turecké ligy, půvabná manželka a potomek na cestě. Barošovi můžeme jen přát, ať mu doslova životní forma vydrží i nadále. Snad jen zlepšit tu reprezentační formu, Milane!

Český útočník slaví svojí branku.
Český útočník slaví svojí branku.

Vstoupit do diskuse
4
Články odjinud


Články odjinud