7. srpna 2009 • 11:15

Kouč Mourinho zuří: Chelsea se mi mstí!

Autor: INT, val
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Portugalec José Mourinho (46) byl v anglickém velkoklubu FC Chelsea dlouho "nesmrtelným". Tedy do té doby, než se postavil milionáři Abramovičovi a pakoval se do Interu Milán. Teď si chce přivést některé své "oblíbence", ale Chelsea se mstí!



Temperamentní Mourinho měl vizi jako hrom - přivést od svého bývalého zaměstnavatele Chelsea do Interu Milán špičkové fotbalisty Deca a Ricarda Carvalhea. Tito dva hráči totiž Chelsea nabízela za "babku". Tedy do chvíle, než se o ně začal zajímat portugalský trenér, který s Chelsea vyhrál dva ligové tituly a tři poháry.

"Cítim, že hráči Chelsea, kteří za mnou chtějí odejít, to nemají vůbec jednoduché," řekl bývalý hrdina londýnské Chelsea.

Šibalský trenér Interu Milán José Mourinho
Šibalský trenér Interu Milán José Mourinho

"Pokaždé když se zajímám o nějakého hráče Chelsea, vypadá to odlišně. V létě nám bylo řečeno, že jsou téměř zadarmo a o dva týdny později, když zjistí, že Inter s Mourinhem má zájem, tak cena vylétně z nuly na 5 milionů liber," rozčiluje se slavný trenér Mourinho na adresu londýnskýho klubu, který šponuje cenu Deca více než je zdrávo.

"V případě Carvalhea to nestojí ani za řeč, tam je to úplně přemrštěné. Myslím, že z 5 milionů liber má najednou hodnotu 15 milionů," stěžuje si kouč, který má jinak mezi hráči obrovský respekt.

Oba skvělí fotbalisti hráli pod Mourinhem již v Portu, kde společně vyhráli Ligu mistrů a pohár UEFA. Pak si je podle mnohých arogantní trenér přetáhl do slavné Chelsea a nyní by je rád uvítal i ve svém dalším angažmá v italském Interu Milán.

Sám Carvalheo by to okamžitě uvítal, ale proti je současný trenér Carlo Ancelotti, který je za žádnou cenu pustit nehodlá.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud