12. srpna 2009 • 12:00

Liverpoolská esa Gerrard a spol. si to rozdají za plotnou

Autor: ČTK, val
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavná liverpoolská trojice Steven Gerrard, Jamie Carragher a Fernando Torres vymění hřiště za kuchyň! Utkají se o cenu pro nejlepšího klubového kuchaře! Že to hráči myslí skutečně vážně, dokazuje i pozvání držitele hvězdy Micheline slavného kuchaře Marka Pierra Whita.



Hráči podle listu The Sun najali majitele tří hvězd prestižního gastronomického průvodce Michelin kuchaře Marka Pierra Whita. Ten bude jejich říjnový souboj v Carragherově restauraci v centru Liverpoolu rozhodovat.

A že za pár dní už začíná Premiere League na tom nemůže nic změnit. Už teď se hráči vzájemně pošťuchují a těší se až si to rozdají o šéfkuchaře nejúspěšnějšího anglického klubu.

Fernando Torres
Fernando Torres

"Kluci už si z toho dělají srandičky. Stevie, Carra a Nando jsou velcí kamarádi a chystají se z toho udělat velkou zábavnou show, ," uvedl jeden z fotbalistů.

"Všichni doma tvrdě trénují. Všichni tři stále žertují o tom, co budou vařit, že to bude něco hodně vtipného," dodává liverpoolský zdroj.

Hvězdy Liverpoolu nejsou prvními fotbalisty, kteří se představili v kuchyni. Hráči konkurenčního Manchesteru United již nějakou dobu vystupují na klubové televizní stanici MUTV v pořadu "Kuchyně Rudých ďáblů".

Loni zase vydala UEFA kuchařku, ve které hráči jako Ruud van Nistelrooij nebo Thierry Henry vařili svá oblíbená jídla. Místo v ní našel i Gerrard, který přispěl receptem na cejna. Tentokrát však chce kapitán Liverpoolu zabodovat s dušeným jehněčím.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud