19. srpna 2009 • 14:04

Superstřelec Jermain Defoe: Policisté jsou rasisti!

Autor: INT, val
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší, než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Anglický fotbalový superstřelec Jermain Defoe už má plné zuby policistů. Jen pár dnů poté, co byl mylně zatknut se svým Range Roverem a musel přenocovat na policejní stanici, ho strážníci znovu zastavili. Defoe je viní z rasistického jednání!



Kanonýr britského Tottenhamu a reprezentant Anglie Jermain Defoe viní policii z obtěžování. Hvězdný fotbalista byl zastaven ve svém černém Ferrari F430, za bezmála 5 milionů korun, a to pouhé tři dny poté, co fotbalista veřejně oznámil, že zažaluje policii, která ho minulý měsíc neoprávněně zatkla.

Podle policie byl Defoe údajně nezpůsobilý k řízení. Musel tak přenocovat na policejní stanici, dokud vyšetřovatelé nedospěli k závěru, že chyba je na jejich straně. To fotbalistu vytočilo a zažaloval je!

Tři dny na to, byl dvacetišestiletý klenot Tottenhamu opět zastaven a kontrolován. Vše ale bylo v pořádku a fotbalový útočník mohl v jízdě dál pokračovat. Defoe si ale myslí, že se nejedná o běžné kontroly, ale vše má rasistický podtext.

Defoe byl zastaven na cestě od své matky, jen pár hodin poté, co jeho tým senzačně porazil v prvním kole Premier League Liverpool.

Policisté tvrdí: "Jednalo se o běžnou akci zaměřenou na zadržení zlodějů luxusních aut."

Jenže Defoeho právník vše vysvětloval pro londýnský server Standard trochu jinak: "V lepším případě je to všechno trapný zmatek, ale v tom horším, jde o něco mnohem vážnějšího. Možná se mému klientovi mstí a úmyslně ho obtěžují. Nebyl tam jediný důvod, aby ho policie musela zastavit."

 

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud