21. srpna 2009 • 15:07

Zlatý diskař Harting vystřihl polohu jak z Kámasútry

Autor: cas.sk, val
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Berlínský maskot je k nezastavení. Po vítězství oštěpařky Steffi Neriusové se na ni vrhl a doslova ji zavalil. Ve středu večer mu to ale vrátil německý diskař Robert Harting, který ho po svém vítězství čapnul a "posadil" na své záda v opačném gardu.



Euforie to byla obrovská. Za hod dlouhý 69,43m se vítězem v hodu diskem stal domácí závodník Robert Harting (24). Svojí radost dal pořádně najevo a nadšené diváky dokázal i pobavit.

Vzal totiž zelenomodrého medvěda Berlína za nohy a posadil si ho hlavou směřující k zemi na své záda. V jednu chvíli to vypadalo, jakoby dvojice nacvičovala sexuální polohu ze slavné Kámasútry.

Berlíno je maskotem na atletickém mistrovství světa v BerlíněFoto čtk

To už ale byla jen třešnička na dortu, protože dvoumetrový diskař se fantastickému publiku odměnil neméně fantastickým hodem k 70 metrům. Po stříbře z Ósaky tak získal svůj první titul mistra světa a navíc na domácí půdě. A jelikož stále patří k mladým závodníkům, ještě o něm nejspíše hodně uslyšíme.

"Toto je můj stadion a nemohl jsem dopustit, aby tu zvítězil někdo jiný než já. Vy jste mě správně nahecovali a toto je výsledek," poděkoval na dálku svým fanouškům.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud