1. září 2009 • 03:00

Simona už je Hudlerovi ukradená

Autor: Patrik Vacek
Vstoupit do diskuse
16
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tvrďák, jemuž jsou nějaká aféra s prostitutkami i rozchod se Simonou Krainovou dávno ukradené. Tak působí hokejista Jiří Hudler (25) poté, co se vrátil domů z Ruska a poprvé o celé kauze promluvil.



„Jsem v pohodě. Lidé mě stejně znají jako vítěze Stanley Cupu, ne kvůli bulváru,“ řekl deníku Sport. Jenže, jak vyplývá z ankety Blesku, stejně smýšlí jen 30 procent čtenářů. Dalších 70 procent si myslí pravý opak...

Hudler včera dorazil do Karlových Varů na sraz národního týmu před Českými hrami (3. – 6. září). Že by si po ostudě s děvkami přílet do Česka rozmýšlel?

„Vůbec jsem nad tím nepřemýšlel. Když mě trenér Růžička pozval do nároďáku, neváhal jsem,“ řekl už v neděli Sportu. Celou aféru prý hodil za hlavu. Jako by se ho vůbec netýkala.

Jiří Hudler má ženy rád...
Jiří Hudler má ženy rád...

„Od té doby, co jsem šel na led, se soustředím jen na hokej. Na nic jiného nemám pomyšlení. Nevím, proč by mě ta aféra měla nějak rozhodit,“ tvrdí hokejista suše.

Nevyměknul ani při otázce, jestli po rozchodu s Krainovou, které psal zamilované esemesky, že je ženou jeho života, prožíval nejtěžší osobní chvíle. „To bych neřekl,“ odbyl redaktora.

Zároveň se Hudler ani náznakem nesnažil všechna tvrzení prostitutek zpochybnit. „Napsalo se hodně věcí, je to za mnou.“ Zdá se, že na rozdíl od Krainové, s kterou rozchod pořádně zamával, je hokejista vysmátý. Nebo aspoň se tak tváří.

Těší se na hokej, na fanoušky... Jenže, je vůbec možné, aby na celou věc skutečně tak rychle zapomněl? Těžko se tomu věří!

Vstoupit do diskuse
16
Články odjinud


Články odjinud