4. září 2009 • 14:22

Milane, tak se slaví narození mimina!

Autor: int, val
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Milanu Barošovi se narodil syn Patrik a to by se za normálních okolností slavilo až do pozdních hodin ranních. Jenže fotbalové povinnosti novopečeného tatínka to nedovolují. I když, Carlos Tévez z Manchesteru United mu ukázal jeden ze způsobů, jak to oslavit přímo na hřišti.



Představte si, že Milan Baroš v sobotu vstřelí vítěznou branku proti rivalovi ze Slovenska a z trenýrek si vytáhne dětský dudlík a strčí si ho do pusy. V Anglii by o tom mohli fanoušci Manchesteru dlouho vyprávět.

Carlos Tévez takový kousek předvedl a poslal vzkaz své dceři , která byla doma v Argentině s jeho ženou Vanesou. Podívejte se sami.

RobinhoFoto AFP

Carloz TévezFoto Youtube.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A že oslavy novorozených dětí nejsou ničím neobyvklým dokazují i další fotbalové hvězdy. Rodrigo López přišel s vytetovaným miminkem na hrudi, Totti (dole) z AS Řím si po vstřelené brance začal cucat prst, aby to vypadalo, že má dudlík. Brazilský kouzelník Ronaldinho zase předváděl kolébku a třeba brazilský fotbalista Robinho ukázal fňukající mimino.

Totti z AS ŘímFoto soccerbyives.net

A s čím přijdou novopečení tatínkové Milan Baroš a Tomáš Hübschman v sobotním duelu proti Slovensku? Ať to bude cokoliv, tak v prvé řadě musí nejprve někdo z hráčů vstřelit branku.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud