5. září 2009 • 21:29

Reportér Blesk.cz: Sehnat lístek? Hračka!

Autor: val, šim
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZUJEME: Reportér Blesk.cz jel zápas Slovensko-Česko sledovat přímo na bratislavský stadion. Před zápasem se stihl vyfotit s Petrem Čechem i připít si se slovenskými fanoušky. Lístek mu však nabízeli až za 100 euro



Fanoušci se ke stadionu na Tehelném poli trousili pomalu celé odpoledne. Před sedmou hodinou, tedy jen pár desítek minut před vypuknutím zápasu, jich však okolo už byly davy.

"Já ale nechci do hlediště s Čechy, potřebuji lístek mezi Slováky," říká redaktor blesk.cz, oblečen do českého reprezentačního dresu, překupníkovi z lístky, který si myslí, že si z něj dělá srandu...
"Já ale nechci do hlediště s Čechy, potřebuji lístek mezi Slováky," říká redaktor blesk.cz, oblečen do českého reprezentačního dresu, překupníkovi z lístky, který si myslí, že si z něj dělá srandu...

V okolí stadionu není povolen prodej alkoholu a o poločase byl otevřen jen jeden stánek s pivem. Dvě pípy jsou pro 2000 českých fanoušků přeci jen málo. Lidi pískají a nadávají...

rozcestník rozcestníkFoto Blesk.cz

Těsně před vypuknutím zápasu byla situace před stadionem dost natěsno. "Pořadatelé dovnitř pouští po dvou lidech. Ve frontě jsem stál tři čtvrtě hodiny, byla tam velká tlačenice, holku by tam klidně umačkali," líčil reportér Blesk.cz Vítek Valenta cestu na stadion, před kterým stojí kromě policie na koních také obrněný transporter.

Kartářka Kludská: Slováky porazíme!

"Je možné, že někteří návštěvníci nestihnou začátek zápasu. Organizačně je to nezvládnuté. Lidé pokřikují a pořadatelům nadávají," popsal situaci Valenta.

389662:gallery:true:true

„Atmosféra je opravdu velice přátelská,“ pochvaloval si reportér Blesk.cz, který je v Bratislavě už od sobotního rána.

389661:gallery:true:true

Během své návštěvy už stihl připít slivovicí se slovenskými fanoušky, kteří mu pálenku nabídli i přesto, že ulicemi Bratislavy prochází v českém dresu.

Fotbalisti bydlí kousek od sex shopu: Nakupovali? »

Ač fanoušci před zápasem žádné konflikty nevyvolávali, během utkání se to může změnit. Pořadatelé a ochranka proto dělají bezpečností opatření. „S paličkami vás dovnitř nepustíme,“ slyšeli fanoušci s bubny u vchodu.


EXKLUZIVNĚ z hotelu Crowne Plaza: Fotbalisté už jsou nervózní!


Redaktor Blesk.cz se pokoušel dostat se do slovenského kotle. Tam ho organizátoři však nepustili. „Bylo by to tam nebezpečné, obzvláště v tom českém dresu,“ řekl mu jeden člen ochranky u vstupu na stadion.

rozcestník rozcestníkFoto Blesk.cz

Témata:  slovensko, valenta, fobal
Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud