20. září 2009 • 18:09

VIDEO: Martina Hingis: Prsa pěkný, tanec ne!

Autor: INT, so
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Takhle si bývalá nejlepší tenistka světa Martina Hingis (28) svůj návrat pod světla ramp nepředstavovala. Měsíce dřela, aby uspěla v britské verzi televizní soutěže »StarDance«, ale v sobotu večer vypadla už v prvním kole.



Slavná Čechošvýcarska dostala v roce 2008 zákaz činnosti v tenise kvůli svému dopingovému provinění. Doma ale dlouho zahálet nevydržela a přihlásila se do pořadu Strictly Come Dancing. V tréninku dřela tak, jak byla zvyklá z tenisu, ale vše marné: pro tanec je asi potřeba zcela jiný druh talentu.

Bývalé šampionce z Wimbledonu to přitom na parketu tak slušelo...Foto profimedia.cz

Ačkoli dostala za partnera amatérského mistra světa v latinskoamerických tancích Matthewa Cutlera, porota ji nelítostně vykázala hned po úvodní rumbě. „Musíte více zapracovat na těch rukou – podle mě jsou příliš rozevláté,“ uvedla jedna z porotkyň. Martina se přes vyřazení přenesla s úsměvem, ale určitě ji nezdar hodně mrzel. „Byla to pro mě velká zkušenost. Moc jsem se tady naučila,“ řekla Martina.

Expřítelkyně českého daviscupového hrdiny Radka Štěpánka přitom byla britskými sázkovými kancelářemi ustanovena jako jedna z favoritek s kurzem 5:1. Do dalšího kola britské soutěže se přitom dostal i neohrabaný boxer Joe Calzaghe.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud