11. listopadu 2009 • 14:00

Shaquille O'Neal: Opouští mě žena

Autor: ČTK, INT, val
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jedním z diamantů basketbalové NBA je bezesporu slavný Shaquille O'Neal přezdívaný Shaq. Hvězda Clevelandu řádí pod koši jako o život, ale v soukromém životě mu to skřípe. Došlo to tak daleko, že se definitivně schyluje k rozvodu s jeho ženou Shaunie.



Už v roce 2007 byl jejich vztah v ohrožení a mluvilo se o rozchodu. Slavná dvojka však problémy překonala a chvíli se i zdálo, že manželé čtyř dětí spolu povedou normální život.

"Ani jeden z nás nedokázal pořádně vysvětlit, proč jsme vůbec o rozvod požádali," uvedla tehdy basketbalistova žena.

Jenže uběhly dva roky a chystanému rozvodu zabrání už jedině malý zázrak. Žena sedmatřicetiletého O´Neala podala podle agentury AP žádost o rozvod u úřadů v Los Angeles. Důvod? Cítí se být odcizená a nemůže se s tím smířit.

Shaquille O'Neal
Shaquille O'Neal

Vedle opatrovnictví čtyř dětí chce od manžela také získat finanční podporu. Výše částky nebyla zveřejněna, ale je už teď jisté, že nepůjde o zanedbatelnou částku. Vždyť basketbalový O'Neal patří mezi nejbohatší sportovce světa.

O'Neal se s Shaunie oženil v roce 2002 a vychovávají šest dětí. Čtyři mají spolu, dalšího potomka si každý přivedl z předchozího manželství.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud