14. prosince 2009 • 11:04

Otřesné: Woods podváděl v den smrti svého otce

Autor: val, INT, Pavel Skořepa
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nevěrník Tiger Woods (33) přijal ultimátum své manželky a na dobu neurčitou skončil s golfem. Přesto se ho manželka Elin chce po Vánocích zbavit. Údajně se chystá rozvod! Nedivte se, provalilo se totiž, že Woods si užíval s milenkami i v době, kdy jeho "milovaný" otec měl před sebou poslední hodiny života.



Nechutné, otřesné a nepochopitelné! Tiger Woods ještě před propuknutím skandálu popsal svého otce jako nejlepšího přítele, úžasného otce, kouče, mentora, vojáka, manžela a kamaráda.

Jenže v den jeho smrti, když bylo již zřejmé, že mu zbývají poslední hodiny, místo rozloučení zvolil sex s milenkou Jamie Jungers.

Přitom od matky věděl, že jeho táta Earl je ve vážném stavu a brzy ze světa odejde. Woods sice otce navštívil, ale poté odjel nikoliv za svou ženou, ale k milence Jamie. Noc plnou sexu ukončila až zpráva o úmrtí jeho táty.

“Když přijel od otce z nemocnice, bylo vidět, že je z toho hodně špatný. Nicméně když jsme šli do postele, chtěl po mně sex jako obvykle. Pořádně divoký. Sex miluje.”

"Ve tři v noci  zavolala jeho matka, že otec zemřel. Byl vyřízenej. Ležela jsem vedle něho pouze ve spodních kalhotkách a zmohla se pouze na to, abych ho obejmula ," řekla jedna z jeho údajných 11 milenek Jamie Jungers.

Těžko se pak divit tomu, že jeho žena Elin už odložila manželksý prsten a chystá se Woodse po Novém roce opustit. Možná nadobro. Prý už se pracuje na rozvodu! Přitom ještě v pátek mu dávala teoretickou šanci, že by jejich vztah mohl ještě zachránit.

Dala mu na výběr golf nebo rodinu. Navíc chtěla, aby prodal všechny domy, ve kterých měl sex s někým jiným než je ona sama. Tedy dům na Floridě za 1,7 milionu dolarů a v Californii v hodnotě 1,5 milionu dolarů.

Jenže podle nejnovějších informací chce prý Elin Vánoce prožít s dcerkou Sam (2) a synem Charliem (10 měsíců) pohromadě i s Tigerem, ale současně se radí s právníky, jaké kroky proti svému muži po svátcích podnikne. Podle webu Radaronline.com Woodse po svátcích opustí a rozvede se s ním. Vrátí se zpět do Švédska, kde si nedávno pořídila sídlo na malém ostrůvku nedaleko Stockholmu.

Nejlépe vydělávající sportovec světa (přišel si na 110 milionů dolarů), navíc přichází o další peníze. Jeho sponzorská firma Accenture oznámila, že ukončuje spolupráci s Woodsem s tím, že „není tím pravým reprezentantem pro její reklamní aktivity".

Ústupkem manželce Elin poštval Woods proti sobě i mnoho svých kamarádů. „Tohle jsem nečekal! Není to dobrá zpráva,“ řekl čtrnáctý hráč světa Geoff Ogilvy, ke kterému se přidal i John Daly. „Snaží se zachránit vztah, ale s tím měl podle mě přijít o moc dřív.“

Skandály nejvíce otřásly mužem, který Woodse s jeho současnou manželkou seznámil. „Myslel jsem, že je lepší chlap, než jaký doopravdy je! Mrzí mě to,“ svěřil se Jasper Parnevik, u jehož rodiny Elin v minulosti pracovala jako dívka na hlídání dětí.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud