11. ledna 2010 • 09:44

Lewis Hamilton a Pussycat Nicole: Rozchod!

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO - Hvězda formule 1 Lewis Hamilton (25) se rozchází se svou přítelkyní, popovou star z kapely Pussycat Doll Nicole Scherzinger (31). Po dvou letech, kdy byli spolu, teď oba chtějí dát přednost kariéře.



Uvedl to britský deník The Sun. "Rozhodli se jít každý svou cestou. Chtějí se plně soustředit na svoji kariéru a zůstávají blízkými přáteli," potvrdil jejich mluvčí.

Předloňský světový šampion, který se usilovně snaží zapomenout na svoji nejhorší sezonu ve formuli, se tak bude muset obejít bez podpory havajské krásky. Ta s ním i přes svůj nabitý program jezdila po celém světě na téměř každou Grand Prix.

Nicole ScherzingerFoto www.wretch.cc

A že letos nečeká na Hamiltona nic jednoduchého - bude muset čelit návratu fenomenálního Michaela Schumachera, jeho stájovým kolegou v McLarenu se navíc stal poslední mistr světa Jenson Button.

Lewis Hamilton se při návratu do paddocku po havárii v posledním kole usmíval...
Lewis Hamilton se při návratu do paddocku po havárii v posledním kole usmíval...

Hamilton s Nicole se seznámili v listopadu 2007 v Mnichově na předávání cen MTV, jednou se dokonce spekulovalo o tom, že se tajně vzali. Pak ale přišlo přiznání, že ještě nejsou zralí na to se usadit, a teď je lásce "dvou spojených duší" konec.

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud