24. dubna 2010 • 17:08

Rozvod přijde nevěrníka Pálffyho hodně draho

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slovenská hokejová star Žigmund Pálffy (37) nemusí přijít kvůli nevěře jen o manželku, ale také o pořádný balík. Jeho manželství spěje zřejmě definitivně ke konci a rozvod může být pro Pálffyho hodně bolestný.



Během manželství s Andreou Bellányiovou si podle deníku Nový čas vydělal hokejem a dalšími aktivitami zhruba 3,5 milionu eur (téměř 90 milionů korun). A právě tahle částka se bude skloňovat před soudem...

Tam zřejmě svazek slovenského reprezentanta co nevidět zamíří. Poté, co se provalila Pálffyho nevěra se skalickou advokátkou a zřejmě i dalšími dívkami, se Bellányiová rozhodla situaci rázně řešit.


Hokejovou hvězdu vyhodila z bratislavského bytu a přemýšlí, co dál. "Máme manželskou pauzu, protože nedávno jsem zjistila věci, ze kterých jsme stále ještě v šoku. Zásadně se mi změnil můj život," řekla zdrcená bývalá moderátorka Novému času.

Tomáš Kaberle brání Slováka Žigmunda Pálffyho
Tomáš Kaberle brání Slováka Žigmunda Pálffyho


Jinak se o manželské krizi nechce bavit, ale lidé z jejího okolí mají jasno. Její rozhodnutí nechat se rozvést je prý nezvratné a je jen otázkou času, kdy podá žádost.

Až se záležitost dostane k soudu, dá se čekat tvrdý boj o miliónový majetek hvězdného páru. Pálffy si za pět let, kdy s Bellányiovou žil, vydělal přibližně 3,5 milionu eur (asi 90 milionů korun).

Ještě v roce 2005 mu dobíhal mnohamilionový kontrakt s Pittsburghem, pak sice na rok ukončil kariéru, ale už v roce 2007 se vrátil a v dresu Skalice si mohl přijít na pět milionů korun, letos to i díky jeho podnikání bylo milionů zhruba jedenáct.

A že by se nad ním krásná Andrea, která kvůli němu opustila svou kariéru moderátorky, měla slitování, se nedá čekat. Navíc vychovává jejich tříletou dceru Saskii.

Vstoupit do diskuse
4
Články odjinud


Články odjinud