8. července 2010 • 04:59

Ronaldo matce svého syna: Mlč a dostaneš miliony

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
SESTŘIH: Brighton - Manchester City 0:4. Titul je blíž, zářil Foden
VŠECHNA VIDEA ZDE

Cristiano Ronaldo (25) se nechal slyšet, že prožil nejdražší den svého života. Fotbalová megahvězda o víkendu oznámila, že se jí 17. června narodil syn. Kdo je matkou jeho dítěte však eso Realu Madrid prozradit odmítlo. A tajemství se rozhodl střežit opravdu pečlivě - ženě, která prý pochází ze Severní Ameriky, zaplatil 10 milionů liber (asi 310 milionů korun) za to, že bude až do konce života o jejich synovi mlčet.



Součástí dohody je i to, že o potomka se bude starat pouze portugalský reprezentant. "Dohodl jsem se s matkou dítěte, která chce zůstat v anonymitě, že syn bude svěřen pouze do mé péče," uvedl na Twitteru, kde radostnou novinu sděloval světu.

"Žádné další informace na toto téma už nebudu sdělovat a žádám všechny, aby respektovali mé soukromí (a soukromí mého dítěte), obzvlášť když jde o tak osobní otázky," uzavřel Ronaldo skoupé vyjádření.

Ovšem nyní z jeho okolí prosákly informace, že záhadná dáma byla známostí na jednu noc - nikdo, s kým by chtěl založit rodinu. Proto se rozhod koupit její mlčení. Za to, že se prakticky zřekne práv na své dítě, dostane podle zdroje deníku The Sun více než 300 milionů korun, což je Ronaldův roční plat v Realu Madrid.

Zklamaný Cristiano Ronaldo
Zklamaný Cristiano Ronaldo

"Nazval to asi nejdražším dnem jeho života, ale rozhodně toho nelituje - má dítě ve své péči," řekl deníku fotbalistův přítel. Identita matky má zůstat navždy skryta, jediný, kdo se o ní možná někdy dozví, je právě jeho syn: až bude dost velký, aby všechno pochopil.

Chlapec, který při narození vážil 4,3 kilogramu, by teď měl být u Ronaldových rodičů v portugalském Algarve. Cristiano by chtěl, aby mu s výchovou syna pomáhala matka Dolores a jeho sestra.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud