26. července 2010 • 17:12

Erbová: Ten pan žalobníček se chce zviditelnit

Autor: bke, lara
Vstoupit do diskuse
36
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sobotní zápas Sparty sledovala přímo z hlediště. A její utajovaný milenec a kapitán fotbalistů Sparty Tomáš Řepka (35) předvedl další ze svých zkratů, když plivnul na jednoho z protihráčů. "Toho incidentu jsem si během zápasu nevšimla, dozvěděla jsem s o něm až z médií," tvrdí modelka Vlaďka Erbová (29).



Blesk.cz

Nebyla sama. Řepkovo plivnutí uniklo i pozornosti rozhodčího, takže její oblíbený fotbalista nebyl za svoje nesportovní chování vůbec potrestán. Čeká jej tak zřejmě až dodatečný trest, protože jej později usvědčily televizní záběry.

Nebýt ovšem pozápasových rozhovorů, v nichž fotbalista hostujícícho Slovácka Ladislav Volešák prohlásil, že na něj Řepka plivnul, celý incident by zapadl. Takhle je z něj největší událost posledního kola fotbalové ligy.

Jednoznačný důkaz: Řepka plivnul na Ladislava Volešáka
Video se připravuje ...

Zatímco Řepka ani Sparta se ještě k jeho plivnutí nevyjádřili, Erbová pro Blesk.cz promluvila. Na sobotním zápase Sparty totiž v hledišti nechyběla, i když ani ona ani Řepka svůj vztah veřejně nepotvrdili.

Tomáš Řepka mě poplival, tvrdí Volešák Tomáš Řepka mě poplival, tvrdí VolešákFoto Koláž Sportu

"Byla jsem náhodně na zápase, pozvala mě kamarádka, která chodí se spoluhráčem pana Řepky," popisuje Erbová.

"Přijde mi vtipný, že vůbec žaloval, co se stalo, tak jak to podává ten pán. Přijde mi to ubohé, asi se chce zviditelnit," dodala.

O tom, že by se s Řepkou o tomto incidentu bavili, však nechtěla nic říct. "Nepřijde mi úplně vhodné panu Řepkovi volat, jak probíhal zápas, nebo s ním rozebírat, co se při něm dělo. Asi by ho to dost pobavilo," řekla.

Přesto Erbová jednoznačně stojí na jeho straně. Řepka je přitom podobnými "blikanci" v českém fotbale známý, mezi soupeři i rozhodčími budí strach. "Tomáš je svým zevnějšek jedinečný, spousta lidí se ho snaží kopírovat. Rozhodně budu víc sympatizovat s panem Řepkou než s panem žalobníčkem," tvrdí Erbová.

Vlaďka Erbová
Vlaďka Erbová

Vstoupit do diskuse
36
Články odjinud


Články odjinud