9. srpna 2010 • 04:59

Bednářova exmanželka: Svatba po pětiletém rozvodu

Autor: Blesk Pavel Skořepa
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Střelecký ostrov v Praze v sobotu patřil bývalému hokejistovi Richardu Žemličkovi (46) a jeho nastávající ženě Martině. Oba na vlastní kůži zažili svatbu již podruhé a novopečená paní Žemličková určitě věří, že toto manželství skončí lépe než to s hokejistou Jaroslavem Bednářem. Jejich rozvodové řízení, které trvalo neskutečných pět let, totiž skončilo teprve před několika měsíci.



Při vstupu do malé restaurace na pražském Střeleckém ostrově na hosty čekalo šampaňské s jahodami a nechyběly ani svatební koláčky.

Atmosféra byla uvolněná. Ještě aby ne, když více než polovina hostů byli bývalí a současní hokejisté Sparty, kteří se o zábavu umí postarat.

Jako poslední dorazil kapitán Liberce Petr Nedvěd, který přivezl kamaráda Martina Ručinského. V bílých košilích a s křížkem na krku byli pěkně sladění.


Humorem byl obdařený i oddávající. „Richarde, konečně už nebudete sám,“ popíchl odvážně ženicha Žemličku. Tomu šel za svědka generální manažer Sparty a její bývalý brankář Petr Bříza.

Cesta k sobotnímu slavnostnímu okamžiku však nebyla jednoduchá. Martina se s Richardem Žemličkou dala dohromady ještě v době, kdy žila s Bednářem.
Navlékání prstýnků
Navlékání prstýnků

Pak následovalo pětileté rozvodové řízení, na jehož konci si odnesla miliony. Od Bednáře prý chtěla za každý společně prožitý rok tři miliony korun, on jí chtěl dát jen dva.

Nakonec přece jen dosáhla svého, ale Bednářovi to nevadí. V současnosti žije už třetím rokem s Českou Miss 2007 Lucií Hadašovou, se kterou v září očekává narození holčičky.

Dítě má i s bývalou manželkou – jedenáctiletá Natálka žije právě s Martinou a teď už ofi ciálně i s Richardem.

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud