22. srpna 2010 • 12:31

Nenapravitelný Řepka má úchylku: Plivání!

Autor: Patrik Vacek (Blesk)
Vstoupit do diskuse
16
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenhle člověk je nenapravitelný recidivista. Obránce Sparty Tomáše Řepku (36) byste mohli neustále trestat, ale stejně to nemá smysl. Během včerejšího zápasu s Plzní (0:1) plivl před koncem prvního poločasu na útočníka Západočechů Jana Rezka (28). Přitom před necelým měsícem za stejný prohřešek dostal zákaz startu na tři utkání!



Zase mu ruplo v hlavě a předvedl další ze svých blikanců (chcete-li plivanců). Měl rudo před očima a po souboji s Rezkem, který spadl na trávník, se do útočníka pustil.

Nejdříve jen slovně, ale pak přišel další z neomluvitelných zkratů – na ležícího Rezka poslal spršku slin! „Nevšimnul jsem si toho. Ale jestli to tak bylo, musí si to Tomáš vyřešit sám se sebou,“ podržel bývalého spoluhráče Rezek.


Koncem července přitom Řepka »pokropil« Volešáka. Disciplinárka mu vyměřila mírný trest. Stop jen na tři zápasy.

Jakýpak trest bude následovat pro neovladatelného a nepoučitelného stopera teď? Snad konečně stop do konce sezony!

Nedisciplinovanost pronásleduje celou Spartu. Od vyloučení Sionka a Matějovského ve 3. předkole LM přes klobásový dýchánek Brabce a Kladrubského, až opět po Řepku, který po prohraném play off o Ligu mistrů se Žilinou zapíjel žal v hospodě a navíc opilý řídil domů!

Vedení Sparty by už mělo ukázat, že to dál nejde. Místo toho se šéf letenských Křetínský s koučem Chovancem tváří, jako by se nic nedělo. Sparta jde mezitím od jedné porážky k druhé. Včera totálně propadla s Plzní. „Chovanec demisi!“ řvali rozzlobení fanoušci po utkání.

Tomáš Řepka fauluje v závěru prvního poločasu na polovině hřiště Jana Rezka a následně na něj plive
Tomáš Řepka fauluje v závěru prvního poločasu na polovině hřiště Jana Rezka a následně na něj plive


Vstoupit do diskuse
16
Články odjinud


Články odjinud