6. září 2010 • 14:30

Zlato, byl jsem ti nevěrný, napsal Rooney v SMS

Autor: bko, Kqp
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Kuchta už může být u Haška nad čárou. Ale triko Belmondo je výsměch
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na hřišti většinou působí jako neohrožený bojovník, ale v soukromí to žádná sláva není. Wayne Rooney nejenže podváděl svou ženu Coleen v době, kdy byla těhotná, ale když vše mělo prasknout, nenašel dost odvahy na to, aby to matce svého syna řekl do očí. Radši jí poslal "esemesku"!



Útočné eso Manchesteru United se zřejmě dozvědělo, že v neděli vyjde v týdeníku News of the World článek o tom, jak si užíval s luxusními prostitutkami, zatímco jeho žena čekala syna Kaie.

Ale ani v tu chvíli nebyl dost chlap na to, aby se přiznal Coleen z očí do očí. "Coleen a Wayne měli v sobotu jít na rodinné křtiny, ale nakonec se tam neobjevili," řekl deníku The Sun Rooneyho přítel.

"Zjistili jsme, že Coleen už v sobotu byla u kadeřníka a nechala si dělat účes na oslavu, když jí Wayne napsal zprávu, že ji podváděl. Je to zbabělec, který se radši schová za SMS zprávu, navíc když předtím byli spolu," dodal zdroj.

Waynu Rooneymu přezdívají Shrek. Teď byl dokonce vyhlášen nejošklivějším fotbalistou mistrovství světa.Foto Koláž Sportu

Zdrcená Coleen utekla od nevěrníka Rooneyho ke svým rodičům a prý vůbec neví, co má dělat. Wayne se zase zoufale snaží, aby mu odpustila. Několikrát jí volal a na kolenou ji prosil, aby se k němu vrátila.

"Můj život je v troskách. Udělám cokoliv, aby mé manželství přežilo. A tím myslím opravdu všechno," nechal se slyšet anglický reprezentant, který měl v úterý nastoupit v kvalifikačním duelu proti Švýcarsku. Ale jestli mu dá Fabio Capello šanci v takovémhle psychickém rozpoložení, to je otázka.

Waynu Rooneymu přezdívají Shrek. Teď byl dokonce vyhlášen nejošklivějším fotbalistou mistrovství světa.
Waynu Rooneymu přezdívají Shrek. Teď byl dokonce vyhlášen nejošklivějším fotbalistou mistrovství světa.

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud