21. října 2010 • 16:30

Řepka: Okukoval Erbovou, pak odešel s blondýnkou

Autor: pv
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Teprve nedávno fotbalový obránce Sparty Tomáš Řepka (36) veřejně přiznal, že opustil manželku Renátu a chodí teď s modelkou Vlaďkou Erbovou (29).



Blesk.cz

Na úterní módní přehlídku, kde Erbová předváděla, ale dorazil s vysokou blondýnkou a během celé akce s ní seděl v lóži. Navíc spolu po akci odešli ruku v ruce do nedaleké restaurace. Má snad Řepka novou známost?

Tvrďák Řepka na přehlídkovém molu sledoval svou partnerku Erbovou, která se rozvedla s hokejistou Bahenským. Ta se promenádovala v sexy spodním prádle a v závěru i ve svatebních šatech. Tomášovi tak možná chtěla naznačit, že by se chtěla znovu vdávat.


Řepka ale nevěnoval pozornost jen Vlaďce. Během večera koketoval v lóži s bývalou redaktorkou Blesku Gabrielou Wolfovou. Že by se rodil nový vztah? „Jen jsme oba byli podpořit Vlaďku a nadaci Rakovina věc veřejná,“ bránila se Wolfová, která po charitativní přehlídce odešla zavěšená do fotbalisty, s nímž si to namířila do nedaleké restaurace.

„Nic za tím nehledejte. Jsme jen přátelé. Znám Tomáše přes Vlaďku, která je moje blízká kamarádka a on je hrozně fajn člověk. Navíc do té restaurace za námi dorazila i Vlaďka,“ prozradila Wolfová.

Tomáš Řepka odešel s pohlednou blondýnkou
Tomáš Řepka odešel s pohlednou blondýnkou

Vstoupit do diskuse
5
Články odjinud


Články odjinud