8. listopadu 2010 • 10:00

Trenér Rosického dva roky podvádí manželku

Autor: Blesk Petr Žaloudek
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak to je gól! Všem nevěrníkům v anglické Premier League, jako jsou Wayne Rooney, John Terry nebo Peter Crouch, teď nasadil korunu kouč Arsenalu Arsène Wenger (61). I on je nevěrný své manželce Annie – už dva roky ji podvádí s francouzskou raperkou, která si uměleckým jménem říká Donya (39).



Blesk.czManželky a přítelkyně fotbalistů (a teď i trenérů) anglické ligy by se měly mít pěkně na pozoru. Zdá se, že mít alespoň jednu milenku tak nějak patří k životu každého tamního hráče.

Těch skandálů, které v poslední době vypluly na povrch, je na ostrovech opravdu hodně.



Že se ale nevěra provalí i na respektovaného trenéra londýnského klubu, za který hraje Tomáš Rosický, to nikdo nečekal.

Wenger se s Donyou (vlastním jménem Soniou Tatar) schází už dva roky. Jejich vztah prozradil čtvrteční romantický oběd v hotelu u pařížského letiště.

„Poznali se v jedné restauraci v Paříži, kde šéfovala obsluze. Wenger tam měl obchodní jednání. Vzal si na ni číslo a začali se scházet,“ řekl anglickému deníku The Sun její kamarád.

Tomáš Rosický a Arséne Wenger
Tomáš Rosický a Arséne Wenger

Příležitostná zpěvačka má podle všeho velice kladný vztah k fotbalistům – na jejím MySpace profilu se pyšní fotkami s francouzskými reprezentanty Claudem Makelelem a Patrickem Vierou.

Každopádně Donye se v současnosti příliš nelíbí, že Wenger tráví většinu času v Londýně, a tak na něj údajně tlačí, aby opustil manželku, se kterou má třináctiletou dceru, a přestěhoval se za ní do Paříže.

Podle nedělníku News of The World už francouzský trenér dokonce vyjednává o příchodu na lavičku klubu Paris St. Germain.

„Je to velice vážná věc. Nebudu do komentovat a rád bych si to vyřešil v soukromí,“ odmítl se Wenger o nevěře veřejně bavit.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud