8. listopadu 2010 • 22:50

Ragbyová hvězda: Nechutné orgie se psem!

Autor: bko, blesk.cz
Vstoupit do diskuse
7
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Naprosté pomatení smyslů. Tak vysvětluje svůj megaprůšvih elitní australský ragbista, jehož fotka ve velice choulostivé pozici - spolu se psem! - obletěla svět. Joelu Monaghanovi teď hrozí vyloučení z ragbyových soutěží.



Blesk.cz

Byl to dost možná normální večírek, jakých si evidentně sportovní hvězdy po celém světě užívají stovky. Kdyby se do toho nepřipletl ten pes... Na prostitutky s plnými kapsami kokainu se přeci jen po delší či kratší době zapomene, ale Monaghanovi tohle už asi nikdo neodpáře.

Se svými spoluhráči z týmu Canberra Raiders důkladně slavil vítězství a evidentně zpitý pod obraz se jal předvádět (alespoň tvrdí, že všechno bylo nahrané) sexuální činnost s labradorem (mimo jiné jeho kamaráda!).

Snímek se objevil na Twitteru a aféra byla rázem na světě. Kariéra australského reprezentanta se tak může velmi brzy ocitnout v troskách. Národní svaz totiž zvažuje, že ho zbaví registrace. Ještě před tím ale nechají na osmadvacetiletém sportovci vyřádit jeho vlastní klub.

Animace od Next Media Animation, jak to mohlo vypadat:

Vtipná animace vzniku Monaghanovy fotky se psem
Video se připravuje ...

"Nechci ztratit náplň celého svého života kvůli hloupé legraci, která se se mnou stejně potáhne do konce života," sypal si Monaghan popel na hlavu v rozhovoru pro deník The Sun-Herald.

"Přijímám veškerou odpovědnost za to, co se stalo. Byl to moment naprostého šílenství, a protože to bylo naprosto mimo přijatelné chování, musím nést následky," dodává ragbista.

"Jsem zklamaný, že se ta fotka dostala na veřejnost, ale já jsem se do téhle situace neměl nikdy dostat," lituje. "Nechci zacházet do detailů. Provedl jsem hloupost, ale celé to bylo nahrané a ve skutečnosti se nic nestalo, jak si někdo myslí," snaží se bránit Monaghan, který už se několikrát omluvil všem fanouškům, klubu a celé ragbyové společnosti.

Joel Monaghan se uměl pořádně odvázatFoto Facebook
Podle kajícníka bylo nejhorší o celé záležitosti mluvit s jeho rodinou. "Byla to ta nejtěžší věc v celém mém životě," prohlásil.

"Je mi tak hrozně líto, že jsem je vystavil takové ostudě, protože oni si to ani v nejmenším nezaslouží."

Joe Monaghan už nechce nikdy nic podobného připustit, a tak se chce podrobit protialkoholní léčbě, protože podle nejrůznějších fotek byl tohle jen jeden z mnoha divokých večírků. Akorát ten pes...

Amazonka v objetí divochů
Amazonka v objetí divochů

Vstoupit do diskuse
7
Články odjinud


Články odjinud