9. listopadu 2010 • 14:45

Pálffyová už opustila manžela: Cítím se líp!

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Se svou tříletou dcerkou Saskií se učí žít samy. Andrea Pálffy-Belányiová (33), manželka nejslavnějšího slovenského hokejisty, už se zase usmívá. Nedávno opustila svého nevěrného muže Žigmunda Pálffyho (37) a teď žije sama v bytě v centru Bratislavy.



"Cítím se už líp," řekla slovenskému deníku Plus jeden den. Bývalá moderátorka se stále ještě vzpamatovává z šoku, který ji svou aférkou s rozvedenou právničkou připravil hvězdný Žigo.

Jestli už se s hokejistou rozvedla, ovšem tají. "K tomu nic neprozradím," řekla pouze. Andrea se nedávno nastěhovala do luxusní novostavby v centru Bratislavy a nové bydlení si nemůže vynachválit.

Noví sousedé se jí prý totiž stali psychickou oporou. "Hlídají, kdo se pohybuje v blízkosti našeho domu," pochvaluje si.

Tomáš Kaberle brání Slováka Žigmunda Pálffyho
Tomáš Kaberle brání Slováka Žigmunda Pálffyho

Krásná černovláska obětovala svoji kariéru hlasatelky televizních zpráv společnému životu s Pálffym.

"Byla jsem moderátorkou zpravodajství, ale potom jsem vystupovala jako manželka Žiga Pálffyho. Je to směšné. Člověk něco dělá, a když si najde známějšího partnera, najednou už je jen partnerem," postěžovala si Belányiová před časem časopisu Emma.

Teď občas moderuje nějakou společenskou akci, ale jinak vše podřizuje malé Saskii. I když prý nevylučuje ani návrat na televizní obrazovky. "Už jsem něco plánovala, ale některé plány nevyšly," přiznala.

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud