13. prosince 2010 • 18:07

Vincenta Lukáče zbili kvůli expřítelkyni

Autor: Ondřej Michálek
Vstoupit do diskuse
8
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:1p. Bruins slaví postup! Pastrňák rozhodl v prodloužení
Jarolím: Překlenovací kouč, to lišák Koubek nemyslel vážně. Šádek je pojistka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý hokejový reprezentant Vincent ztratil ženu Evu (zemřela na zápal plic), přitahuje problémy. V létě mu někdo před domem zapálil auto, v sobotu ho zase před hotelem v Košicích zbili dva chlapi.



Blesk.cz

Lukáč prý přišel na stužkovací slavnost za svou bývalou přítelkyní s účty. Ty jí chtěl předat, aby měla doklad o platbách, které za ni vyrovnal. Zbil ho ale exmanžel Kamily Mokošové, s níž chodil od letošního jara do listopadu.

Když se Lukáčova rodina na jaře dověděla, že má novou přítelkyni, sklidil dost negativní reakci. Rozvedená Kamila Mokošová (41), s kterou se před měsícem rozešel, mu také způsobila problémy...



„Pro dobrotu na žebrotu. V dobré víře jsem expřítelkyni, která si stěžovala, že nemá z čeho žít, uhradil fakturu na 200 eur. Nebrala mi telefon, tak jsem jí přišel dát potvrzení,“ poněkud zvláštně zdůvodnil Lukáč svou návštěvu na slavnosti v hotelu. Brzy litoval, že nevyužil raději poštu…

„Byl jsem slušný a dal si jedno pivo. Po desáté večer se na mě obořili bývalý manžel mé expřítelkyně a jeho kamarád. Nadávali mi, bili mě a kopali,“ popsal incident, který se měl odehrát před hotelem.



„Pokládám si teď otázku, kdo stojí za podpálením mého auta z léta tohoto roku. Ale na to by měla odpovědět policie,“ dodal zmlácený Lukáč. Policie řeší případ rvačky jako přestupek. Kauza má i politický podtext, protože Lukáč je poslancem za Slovenskou národní stranu.

„Nevím, co všechno se stalo předtím, ale skončilo to tak, že se Lukáč pustil do toho druhého pána. Dokonce mu dal i za ucho,“ popsal incident jeden ze svědků deníku Nový Čas. Lukáč trestní oznámení na útočníky prý nepodá.

Lukáče zbili kvůli expřítelkyni
Lukáče zbili kvůli expřítelkyni

Vstoupit do diskuse
8
Články odjinud


Články odjinud