17. ledna 2011 • 20:12

Řepka křtil knihu: Erbová se objímala s tchýní

Autor: qp, lara
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ještě před několika měsíci se neznaly. Teď si tykají a oslovují křestním jménem. Vlaďka Erbová (29) na křtu knihy svého přítele Tomáše Řepky (37) objala jeho matku a pozdravila ji: „Ahoj Helenko!“ Ta se červenala, protože to pro ní bylo první veřejné setkání se synem a možná nastávající snachou.



Řepka s Erbovou tajili svůj vztah zhruba rok. Říkali, že jsou pouhými přáteli. Že spolu nic nemají. Ovšem pak se věci daly do pohybu a nyní česká sexbomba zná v podstatě celou fotbalistovu rodinu.

„Poznala jsem již větší část Tomášovy rodiny. Samozřejmě se znám i s jeho maminkou Helenkou a normálně si tykáme. Je hrozně fajn. Hned jsme si padly do oka,“ svěřila se Blesk.cz Erbová.


Řepka se netají tím, že právě tyto dvě ženy pro něj znamenají celý svět. „Vlaďka a maminka jsou moje nejdůležitější ženy v životě,“ hlesl na křtu knihy Rebel, která je zpovědí jeho bohaté kariéry.

Právě při představení této knihy si Erbová pozvala na pódium Řepkovu matku Helenu Švecovou. Ta nechtěla moc mluvit. Jen objala svou budoucí snachu a řekla pár slov.

„V dětství byl Tomáš hodný kluk, ale i teď jsem na něj pyšná,“ odpověděla na otázku moderátora Vlasty Korce. A dodala: „Proti jeho tetování nic nemám, naopak se mi líbí.“

Tomáš Řepka na křtu své knihy Rebel
Tomáš Řepka na křtu své knihy Rebel


A jak Tomáš Blesk.cz prozradil, jeho šest větších tetování není rozhodně konečné. Na pravém rameni, které zatím zeje prázdnotou, se zanedlouho objeví další kérka.

„Stejně jako ostatní tetování to bude motiv, který se bude týkat mého života. A jestli bude poslední? To asi ne,“ kroutil hlavou Řepka.

Na své první tetování se chystá i jeho vnadná přítelkyně. „Vlaďka mi slíbila, že se nechá tetovat. A mělo by to být na zádech nebo nad zadečkem,“ usmál se lišácky sparťanský fotbalista.


Videorozhovor s Tomášem Řepkou přineseme na Blesk.cz v úterý

Články odjinud


Články odjinud