27. ledna 2011 • 04:00

Lukáč: Exmilenka ze mě dělá psychopata!

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Kairinenova ruka? Penalta v pořádku. Olomoucký gól nepadl z ofsajdu, říká KR
SESTŘIH: Chelsea - West Ham 5:0. Souček s Coufalem u dalšího debaklu
VŠECHNA VIDEA ZDE

„Bývalá milenka Kamila je zakomplexovaná žena a vše budu řešit soudní cestou.“ Tak nějak reaguje na obvinění, že své expřítelkyni posílá výhrůžné SMS zprávy, československá hokejová legenda Vincent Lukáč (56).



Dvojnásobný mistr světa prý Kamile Mokošové (41) vyhrožuje zabitím, a ta se bojí o život. Dokonce si zažádala o policejní ochranu, proti obtěžování podle ní nepomohlo ani třetí trestní oznámení.

Vše dokumentuje drsnými esemeskami, které jí od Lukáče chodí a které poskytla slovenskému Novému Času:

"Nevypínej do pi** (telefon) nebo tě zítra chytím a uvidíš. Už buď normální. Mě se nezbavíš! Jedině když mě zavřou!" "Zabiju tě, to ti říkám, uvidíš. Proč nejsi se mnou?"

Exmilenka Vincenta Lukáče ukázala nové výhrůžné zprávyFoto laz, Nový Čas


Bývalý hokejista a současný poslanec za Slotovu národoveckou SNS ale tvrdí, že jí nikdy nenadával, i když posléze přiznal, že jí možná nějakou zprávu poslal. Když se dozvěděl, že na něho Kamila podala trestní oznámení, byl překvapený a zděšený.

„Chce ze mě udělat psychopata,“ zoufal si Lukáč pro deník Plus jeden deň. Podle něho je to pouze reakce zakomplexované ženy.

„Poradím se s právníkem. Nebudu si s ní nic vzkazovat přes média. Poškozuje to jméno celé mojí rodiny. Budu to řešit soudní cestou,“ konstatoval stříbrný medailista z olympiády v Sarajevu v roce 1984.



Párik sa zoznámil v obchodnom centre. Kamila je rozvedená a má jedno dospelé dieťa.
Párik sa zoznámil v obchodnom centre. Kamila je rozvedená a má jedno dospelé dieťa.

Vstoupit do diskuse
4
Články odjinud


Články odjinud