22. února 2011 • 05:00

Kvitová poprvé promluvila o své mladé lásce

Autor: pv
Vstoupit do diskuse
6
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Štěstí ve hře, smůla v lásce. Tohle přísloví rozhodně neplatí pro českou tenistku Petru Kvitovou (20). Letos už vyhrála turnaj v Brisbane a Paříži. Vyšvihla se tak na 14. místo žebříčku. Za skvělými úspěchy stojí i její nová láska – juniorský tenista Adam Pavlásek (16)!



Loni ve Wimbledonu se Petra senzačně probojovala až do semifinále. Pak ale přišel rozchod s přítelem Karlem a nastal herní úpadek. Nyní opět září!

Čtvrtfinále na Australian Open a dva vyhrané turnaje Petru nakoply tak, že se začalo spekulovat, kdy se stane světovou jedničkou. Kvitová prožívá nejlepší období v kariéře a daří se jí i v soukromí s talentovaným tenistou Pavláskem.

„Známe se spolu dlouho, oba trénujeme v Prostějově. Sblížili jsme se ale až v zimě během soustředění v Tatrách,“ prozradila Blesku zamilovaná Petra.

Adam své lásce fandil už v Bratislavě během únorového Fed Cupu proti Slovenkám, kdy Kvitová smetla Hantuchovou i Cibulkovou. Výhodou Petry a Adama je, že jsou oba tenisté.

„Víme, jak to chodí. Cestujeme po světě a na toho druhého není tolik času,“ řekla Petra. V Prostějově už jeden úspěšný tenisový pár je. Tomáš Berdych s Luckou Šafářovou a funguje jim to skvěle. Vyjde vztah i Petře s Adamem?

Petra Kvitová na Japonku Moritaovou nestačila
Petra Kvitová na Japonku Moritaovou nestačila

Vstoupit do diskuse
6
Články odjinud


Články odjinud